Βροχή…οι αιτήσεις για δωρεάν διακοπές από τον ΟΑΕΔ

ΕΛΛAΔΑ

Περισσότεροι κατά 20.000 πολίτες, σε σχέση με πέρυσι, έχουν δηλώσει φέτος να κάνουν δωρεάν διακοπές, στο πλαίσιο του προγράμματος του Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ 2015 -2016.

Πιο συγκεκριμένα, φέτος υπολογίζονται ότι δικαιούχοι πολίτες θα είναι 150.000 (αυξημένοι κατά 20.000 φέτος σε σχέση με την περσινή σεζόν).

Το Πρόγραμμα αφορά στην επιδότηση διακοπών,

διάρκειας από μία έως πέντε διανυκτερεύσεις .

Ποια είναι τα κριτήρια για συμμετοχή στο πρόγραμμα

Οι δικαιούχοι πρέπει να είναι εργαζόμενοι με 50 ημέρες εξαρτημένης εργασίας (του 2014), είτε να είναι άνεργοι (όπου το 2013 έλαβαν 50 ημερήσια επιδόματα τακτικής επιδότησης ανεργίας), είτε να είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα Ειδικά Μητρώα Ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ.

Για τον επόμενο χρόνο, θα πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα Κοινωνικός Τουρισμός του ΟΑΕΔ, το οποίο θα διαθέσει σε 150.000 ωφελούμενους την Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού σε ανέργους και εργαζόμενους, αλλά και στις οικογένειές τους.

Στα μέσα Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Επιδότησης Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων και των Οικογενειών αυτών με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2015 - 2016 του ΟΑΕΔ.

ΟΑΕΔδιακοπέςδικαιούχοιHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα