Βραυρώνα: Το μωρό φέρει προθανάτια αλλά και μεταθανάτια χτυπήματα

Το βρέφος στη Βραυρώνα ήταν ζωντανό όταν γεννήθηκε, σε αντίθεση με τα όσα έλεγαν οι γονείς του, που βρίσκονται ενώπιον της δικαιοσύνης κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία. Το παιδί μάλιστα φέρει χτυπήματα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega που επικαλείται ιατροδικαστικά ευρήματα το βρέφος φέρεται να χτυπήθηκε πριν και μετά τον θάνατό του. Τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών, δείχνουν μάλιστα ότι το βρέφος πέθανε τα πρώτα λεπτά της ζωής του.

Επίσης, οι

ιατροδικαστικές εξετάσεις αναμένεται να δώσουν απάντηση και στο ερώτημα αν το βρέφος ήταν ζωντανό, όταν ο πατέρας του το πέταξε στους κάδους έξω από το ξενοδοχείο και πέθανε στη συνέχεια, κλεισμένο στη σακούλα.

Το χτυπούσαν μέχρι να πεθάνει ή το έβαλαν ζωντανό στον κάδο…

Το παιδί φέρει προθανάτια αλλά και μεταθανάτια χτυπήματα, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να χτυπήθηκε από τους γονείς του μέχρι να πεθάνει και στη συνέχεια το πέταξαν στην σακούλα. Οι ιστολογικές εξετάσεις αναμένεται να προσδιορίσουν την αιτία θανάτου.

Ένα άλλο σενάριο που εξετάζεται είναι να το έχουν βάλει ζωντανό στην σακούλα και από τα χτυπήματα μέσα στον κάδου να έχασε τη ζωή του.

Αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις ώστε να προσδιορισθεί η αιτία θανάτου. Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη θα απολογηθούν οι γονείς του νεογνού.

Διαβάστε επίσης:

Κικίλιας για φωτιές στο όρος Αιγάλεω: «Πρόκειται για εγκληματική και κατ’ επανάληψη συμπεριφορά»

Ηλεία: Δικογραφία σε βάρος 15χρονου για επίθεση εναντίον 14χρονου μέσα σε σχολείο

Κατάληψη Νομικής: Για τις 28 Μαΐου αναβλήθηκε η δίκη των 28 – Αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή του δικαστηρίου

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βραυβρώνα,vravvrona