Βραυρώνα: Αλλάζει στάση συνεχώς ο πατέρας του νεκρού εμβρύου – Οι καμαριέρες βρήκαν την μητέρα με αιμορραγία

Ο πατέρας του νεκρού εμβρύου που βρέθηκε σε κάδο στην Βραυρώνα, τα «γυρίζει» στην κατάθεσή του στις αρχές.

Οπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο άνδρας ο οποίος πέταξε το μωρό στον κάδο, όπως φάνηκε και από τις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου, αρχικά είχε πει πως δεν γνώριζε τίποτα και μετά φέρεται να ομολόγησε πως ήταν αυτός που πέταξε το έμβρυο.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ΕΡΤ, αλλάζει πάλι στάση σχετικά με όσα διαδαματίστηκαν.

«Ήρθα στην Ελλάδα

για δουλειά πριν από έξι μήνες. Τότε γνώρισα την 24χρονη και κάναμε σχέση. Γνώριζα εδώ και μήνες πως η σύντροφος μου ήταν έγκυος . Δεν το γνώριζε κανένας άλλος. Δεν είχαμε πάει σε γιατρό, γιατί δεν είχε κανένα πρόβλημα. Θέλαμε και οι δυο την εγκυμοσύνη και μετά τον τοκετό θα παντρευόμασταν» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Το βράδυ η σύντροφός του μεταφέρθηκε στο «Αλεξάνδρα» όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε κολπική αιμορραγία και οι γιατροί της έκαναν υπερηχογράφημα βάσει του οποίου διαπίστωσαν ότι είχε γεννήσει την ίδια ημέρα, με την εγκυμοσύνη να επιβεβαιώνεται και από την αιματολογική εξέταση.

Τι είπαν οι καμαριέρες του ξενοδοχείου

Ωστόσο και οι δυο ενώπιον των γιατρών φέρονται να αρνήθηκαν την εγκυμοσύνη όσο και τον τοκετό με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία. Στις καταθέσεις τους καμαριέρες του ξενοδοχείου υποστήριξαν ότι και η 24χρονη εργαζόταν ως καμαριέρα στο ξενοδοχείο τον τελευταίο μήνα.

«Περίπου στις 5 το απόγευμα που τελειώσαμε την εργασία μας, πήγαμε στο δωμάτιο και την βρήκαμε στο μπάνιο. Μας είπε ότι είχε διάρροια και ότι θα καθυστερούσε. Έμεινε μέσα τρεις ώρες κάνοντας χρήση της ντουζιέρας και χρησιμοποίησε το καζανάκι αρκετές φορές με αποτέλεσμα να ανησυχήσουμε» αναφέρουν στην κατάθεσή τους οι καμαριέρες.

Η μία από της δυο καμαριέρες ήταν εκείνη που, σύμφωνα με όσα φέρονται να κατέθεσαν, παραβίασε την πόρτα του μπάνιου και μπήκαν μέσα.

«Την είδαμε όρθια με έντονη κολπική αιμορραγία. Επειδή δεν σταματούσε το αίμα καλέσαμε τον σύντροφο της, που εργαζόταν στην κουζίνα του ξενοδοχείου» λέει μια από τις καμαριέρες.

Στην κατάθεσή του ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε πως το απόγευμα της Πέμπτης ενώ δούλευε στην κουζίνα κάποιος ομοεθνής του τον ενημέρωσε ότι η γυναίκα είναι στο δωματιό της κλεισμένη για δύο ώρες και δεν ανοίγει. Τότε ανέβηκε και εκείνος στο δωμάτιο και άνοιξαν με τη βία την πορτα μαζι με αλλους εργαζόμενους ομοεθνείς τους.

«Περίπου στις 20:00 μου ζήτησε να αποχωρήσει γιατί η σύντροφος του δεν ήταν καλά στην υγεία της και έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο» κατέθεσε ο μάγειρας του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με τα πρώτα οποία ιατροδικαστικά ευρήματα το βρέφος γεννήθηκε ζωντανό, ήταν περίπου 5 μηνών και δύσκολα θα επιβίωνε.

Η νεκροψία – νεκροτομή θα γίνει τη Δευτέρα.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Αιτωλοακαρνανία: Ενας 55χρονος νεκρός, έπεσε από μπαλκόνι

Στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης η κανονιοφόρος «ΚΑΣΟΣ» του Πολεμικού Ναυτικού

Θεσσαλονίκη: «Γέφυρα ζωής» για τη διακομιδή βρέφους έξι μηνών στο Ιπποκράτειο

Keywords
Τυχαία Θέματα