«Βούλιαξαν» οι παραλίες τις Αττικής – Σημειωτόν στην παραλιακή μέχρι την Ανάβυσσο, με τον ήλιο να λιώνει την άσφαλτο (Photos)

ΕΛΛAΔΑ

Κυριακή, ο ήλιος κάνει την άσφαλτο να λιώνει. Ελάχιστοι εργάζονται, οπότε τι καλύτερο από το να φορτώσει κάποιος το αυτοκίνητο με τα απαραίτητα και να ξεχυθεί σε κάποια κοντινή παραλία της Αττικής.

Κάποιοι προτίμησαν την Ανατολική Αττική και έκαναν ολόκληρο ταξίδι ταλαιπωρίας για να φτάσουν στον Σχοινιά ή στον Μαραθώνα, αφού οι δρόμοι από νωρίς το πρωί είχαν «πήξει» με αυτοκίνητα εκδρομέων που έψαχναν την όαση τους.

Το ίδιο σκηνικό και προς τα νότια προάστια. Άλιμος, Καβούρι, Βουλιαγμένη, δεν έπεφτε καρφίτσα. Ενώ λίγο μακρύτερα, Αγία Μαρίνα, Λαγονήσι, Σαρωνίδα

και Ανάβυσσος, ζούσαν μεγάλες στιγμές με τόσο κόσμο να εκδράμει προς τα εκεί.

Κάποια στιγμή μάλιστα η ουρά στα φανάρια του Λαγονησίου που κάνει αριστερά προς Σαρωνίδα, και Ανάβυσσο, ξεπερνούσε το χιλιόμετρο. Υπομονετικά οι εκδρομείς έλιωναν μέσα στα καυτά αυτοκίνητα τους, προκειμένου να απολαύσουν τη δροσερή θάλασσα.

Όμως τα προβλήματα τώρα ξεκινούσαν. Εάν κάποιος δεν είχε φτάσει σε κάποια παραλία από τις 8.00 το πρωί για να «πιάσει στασίδι», είχε μεγάλο πρόβλημα. Ομπρέλες και ξαπλώστρες ούτε για δείγμα. Και στις 9 όλες οι παραλίες είχε γεμίσει ασφυκτικά.

Υπομονή οι άδειες του Αυγούστου ξεκινούν σε λίγες ημέρες…

παραλίεςαδιαχώρητο παραλίεςκαυτός ήλιοςπαραλίες ΑττικήςΣαρωνίδαΑνάβυσσοςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα