Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Θρηνώ για την Αριστερά που αναγκάζεται να ψηφίζει πράγματα έξω από τα πιστεύω της

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συναισθηματικά φορτισμένος εμφανίστηκε στη Βουλή στην συζήτηση του πολυνομοσχεδίου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Δημαράς τόσο από από τα μέτρα που καλείται να ψηφίσει και τα οποία είναι, όπως είπε, έξω από τα πιστεύω της Αριστεράς όσο και από τις σκληρές «μονομαχίες» και τους χαρακτηρισμούς που ακούστηκαν από τα έδρανα της αντιπολίτευσης.

«Θρηνώ για την Αριστερά που αναγκάζεται να ψηφίζει πράγματα έξω από τα πιστεύω της.

Θρηνώ για την εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας. Για την υποδούλωση της πατρίδας και των Ελλήνων στους ξένους» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως «θρηνώ γιατί το 50% της δημόσιας περιουσίας παραδίδεται σε ξένους ως αποτέλεσμα των εγκληματικών λαθών προηγούμενων κυβερνήσεων». Διευκρίνισε ωστόσο ότι «θρηνώ γιατί θα ψηφίσω μέτρα αν και δεν θέλω αλλά δεν έχω άλλη προοπτική».

Για την «πολεμική» ατμόσφαιρα κατά την διήμερη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στις αρμόδιες επιτροπές που διανθίστηκε με αρκετές «κοκορομαχίες» και «ύβρεις» ο Γιώργος Δημαράς δήλωσε ότι λυπάται για την κατάσταση στο κοινοβούλιο. «Δεν υπάρχει αυτογνωσία και αυτοκριτική», είπε και συνέχισε λέγοντας πως «ακούω ύβρεις χωρίς επιχειρήματα. Όταν ακούω λέξεις όπως αλήτης ή αλητεία. Όταν ακούω για βουλευτές ολόκληρων κοινοβουλευτικών ομάδων που έχουν προσωπικότητες με ήθος να χαρακτηρίζονται ανθρωπάκια. Ακούστηκε αυτό για ολόκληρη κοινοβουλευτική ομάδα».

βουλευτής ΣΥΡΙΖΑθρήνοςπολυνομοσχεδίοψήφισηHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα