Βόλος: Επεισοδιακή η εκλογική διαδικασία – Αλληλομηνύθηκαν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι

Σε περιπέτεια έχει εξελιχθεί η εκλογική διαδικασία για κάποιους δημοτικούς συμβούλους στο Βόλο αφού κατέληξαν να αλληλομηνύονται.

Όπως έγινε γνωστό, η υποψήφια δικηγόρος με το συνδυασμό του Νίκου Παπαπέτρου, Άννα Μαρία Κωνσταντινίδη, υποστήριξε σε τηλεοπτικές της δηλώσεις πως το 23ο Δημοτικό Σχολείο της Νεάπολης Βόλου είχε γεμίσει με αφίσες από τον συνδυασμό του Αχιλλέα Μπέου παραβιάζοντας την εκλογική νομοθεσία.

Ειδικότερα, η Άννα Μαρία Κωνσταντινίδη μιλώντας στην ΕΡΤ

Βόλου κατήγγειλε πως ζήτησε από τους Γεώργιο Βλιώρα, Γεώργιο Σουίπα και Χρήστο Χατζηαργυρίου να κατεβάσουν τις αφίσες που είχαν αναρτηθεί στα κάγκελα διότι παραβιάζουν την εκλογική νομοθεσία και εκείνοι την εξύβρισαν.

Η ίδια υπέβαλλε μήνυση εναντίον τους και την ώρα που βρίσκονταν και έδινε κατάθεση στο Α.Τ. Βόλου, εμφανίστηκαν στο τμήμα και υπέβαλλαν και εκείνοι μήνυση εναντίον της για συκοφαντική δυσφήμιση.

«Εγώ ούτε καν γνώριζα τους κυρίους, αν είναι δυνατόν να έχουν συμβεί τα πράγματα όπως τα περιγράφουν. Παρανομούν συνεχώς με το θέμα των αφισών και γίνονται επεισόδια σε πολλά εκλογικά κέντρα», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Ο Σγουρός καταγγέλλει «ωμές παρεμβάσεις» στην εκλογική διαδκασία και ζητά παρέμβαση εισαγγελέα

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Ψήφισε στην Γκράβα η ΠτΔ – Έφυγε χωρίς δηλώσεις (Video)

Χάρης Δούκας: «Σήμερα η Αθήνα αλλάζει. Οι πολίτες παίρνουν τη ζωή στα χέρια τους»

Keywords
Τυχαία Θέματα