Βοιωτία: Αστυνομικός ης ΔΙΑΣ ο 29χρονος που διαμελίστηκε στο τροχαίο δυστύχημα

ΕΛΛAΔΑ

Tραγωδία τη νύχτα στην Εθνική Οδό Λαμίας - Αθηνών, κοντά στο Κάστρο Βοιωτίας. Μια 44χρονη και ένας 29χρονος αστυνομικός βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν άλλο Ι.Χ. έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο δικό τους όχημα που είχε ντελαπάρει κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο άτυχος 29χρονος ειδικός φρουρός και υπηρετεί ως αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε υπηρεσία της Αττικής, βγήκε από το τουμπαρισμένο όχημα για να βοηθήσει την

44χρονη που είχε εγκλωβιστεί μέσα σε αυτό. Η συνέχεια είναι φριχτή.

Διερχόμενο όχημα που οδηγούσε ένας 48χρονος από την Αρμενία έπεσε πάνως τους με μεγάλη ταχύτητα. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο νεαρός άνδρας και 44χρονη βρήκαν ακαριαίο θάνατο.

Ο 48χρονος οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά. Στο τροχαίο ενεπλάκη και τρίτο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου προσέκρουσε πάνω στα διαλυμένα κομμάτια των δυο προηγούμενων και το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κάποιος άλλος.

Προανάκριση για το φρικτό αυτό τροχαίο, που στοίχισε τη ζωή σε δυο νέους ανθρώπους, διενεργεί η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας.

τροχαίοδυστύχημααστυνομικόςΔΙΑΣεθνική οδός Αθηνών - ΛαμίαςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα