Βιν Ντίζελ: «Είσαι τόσο όμορφη, πάμε να φύγουμε» – Viral συνέντευξη του 2017 στη «σκιά» των καταγγελιών

Viral έγινε βίντεο από παλιά συνέντευξή του Βιν Ντίζελ στη βραζιλιάνα YouTuber Κάρολ Μορέιρα, μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του πρώην βοηθός του για σεξουαλική παρενόχληση.

«Θεέ μου, είσαι τόσο όμορφη, είσαι τόσο όμορφη, φίλε, έχω δίκιο ή άδικο;» ρωτά ο Ντίζελ στο βίντεο. Η Μορέιρα τον ευχαριστεί και απαντάει: «Πώς υποτίθεται ότι θα κάνω αυτή τη συνέντευξη;».

«Είναι τόσο όμορφη. Πάμε να φύγουμε από εδώ, πάμε να φάμε μεσημεριανό. Θεέ μου, την αγαπώ. Κοίτα πόσο όμορφη είναι, Θεέ μου, την αγαπώ, ουάου», συνεχίζει ο ηθοποιός.

Σε

άλλο σημείο της συνέντευξής, που δόθηκε το 2017, ο Ντίζελ σέρνεται γονατιστός προς το μέρος της γονατιστός, λέγοντας: «Είναι τόσο όμορφη, που δεν μπορείς καν να δώσεις τη συνέντευξη».

Η καταγγελία της Άστα Τζονάσον

Η πρώην βοηθός του πρωταγωνιστή του «Fast and the Furious», Άστα Τζονάσον, κατέθεσε μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση το 2010.

Στα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στο Λος Άντζελες, η βοηθός του Άστα Γιόνασον υποστηρίζει ότι προσελήφθη από την εταιρεία του Βιν Ντίζελ, One Race, για να εργαστεί για τον ηθοποιό ενώ το «Fast Five» γυριζόταν στην Ατλάντα. Στις ευθύνες της ήταν η διοργάνωση πάρτι, να συνοδεύει τον Βιν Ντίζελ σε πάρτι και να παραμένει κοντά του σε περίπτωση που φωτογραφιζόταν με γυναίκες σε εκδηλώσεις χωρίς την παρουσία της μακροχρόνιας σχέσης του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στα έγγραφα, η Γιόνασον κατηγορεί τον Βαν Ντίζελ ότι στη σουίτα του στο ξενοδοχείο St. Regis την παρενόχλησε σεξουαλικά μετά από πάρτι. Εκείνη αντιστάθηκε και ώρες αργότερα η Σαμάνθα Βίνσεντ αδερφή του Βιν Ντίζελ και πρόεδρος της εταιρείας του την κάλεσε και την απέλυσε.

Ο Ντίζελ αρνήθηκε «κατηγορηματικά» τους νέους ισχυρισμούς εναντίον του μέσω δήλωσης του δικηγόρου του.

«Επιτρέψτε μου να είμαι πολύ σαφής: ο Βιν Ντίζελ αρνείται κατηγορηματικά αυτόν τον ισχυρισμό στο σύνολό του», είπε ο Φρίντμαν σύμφωνα με το Variety. «Αυτή είναι η πρώτη φορά που άκουσε ποτέ για αυτόν τον ισχυρισμό που έγινε από υποτιθέμενη υπάλληλο που εργάστηκε στην εταιρεία 9 ημέρες πριν από 13 χρόνια. Υπάρχουν ξεκάθαρα στοιχεία που διαψεύδουν πλήρως αυτούς τους παράξενους ισχυρισμούς» ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Μακελειό στην Πράγα: Όπλα σε θήκη κιθάρας κουβαλούσε ο δράστης – Γλίτωσε κατά τύχη η μητέρα του

Μπράιαν Τζόνσον: «Θα ζήσω μέχρι τα 200» – Νέα πειραματική θεραπεία για τον μεγιστάνα που θέλει να νικήσει τον χρόνο

Μακελειό στην Πράγα: Φόβοι για τη φίλη του δράστη που δεν έχει συλληφθεί

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βιν Ντίζελ, Είσαι, – Viral, 2017,vin ntizel, eisai, – Viral, 2017