Βγήκαν... μαχαίρια στη ΝΔ-Η Ντόρα Μπακογιάννη ζήτησε την παραίτηση Σαμαρά!

ΠΕΡΙΒAΛΛΟΝ

Η Ντόρα Μπακογιάννη φέρεται να έχει ζητήσει σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αντώνη Σαμαρά, την παραίτηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα, η Ντόρα Μπακογιάννη φέρεται να έδωσε εγγυήσεις στον πρώην πρωθυπουργό, πως στην περίπτωση

που παραιτηθεί, η ίδια δεν θα συμμετέχει στην κούρσα της διαδοχής.

Σύμφωνα με τα parapolitika.gr η Ντόρα Μπακογιάννη, τόνισε στον Σαμαρά:«Αντώνη, η παρουσία σου είναι επιζήμια και για την παράταξη και την προοπτική της χώρας. Είναι καλύτερο να παραιτηθείς άμεσα και να διευκολύνεις την κατάσταση. Για να σου αποδείξω μάλιστα ότι δεν έχω καμία φιλόδοξα, ταυτόχρονα μ' εσένα παραιτούμαι κι εγώ».

«Αστειεύεσαι βέβαια», ήταν η απάντηση του Αντώνη Σαμαρά.

Όταν η Ντόρα Μπακογιάννη επιχείρησε να επανέλθει ο πρόεδρος της ΝΔ ανταπάντησε εκ νέου: «Θα είσαι τρελή»…

Κύκλοι της ΝΔ, σχολιάζοντας την κίνηση της Ντόρας Μπακογιάννη να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Αντώνη Σαμαρά και να του ζητήσει την παραίτησή του, επισήμαναν πως το τηλεφώνημα αυτό έγινε χθες Σάββατο και «στην κορύφωση του προεκλογικού αγώνα».

Οι ίδιοι κύκλοι δήλωσαν πριν από λίγο ότι «αφήνουμε στην κρίση του καθενός και κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου να κρίνει μια τέτοια πράξη».

Και ο Βουλγαράκης κατά Σαμαρά

Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βουλγαράκης, μ' ένα tweet κατηγόρησε ευθέως τον πρόεδρο της Ν.Δ. μετά το σημερινό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, χαρακτηρίζοντάς τον αναξιόπιστο.

Συγκεκριμένα, το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter το παρακάτω μήνυμα: «Δυστυχώς η δημοκρατική ευρωπαϊκή παράταξη στερείται έκφρασης και αξιόπιστης ηγεσίας».

Δυστυχώς η δημοκρατική ευρωπαϊκή παράταξη στερείται έκφρασης και αξιόπιστης ηγεσίας .

— Γιώργος Βουλγαράκης (@gvoulgarakis) July 5, 2015

Ντόρα ΜπακογιάννηΑντώνης ΣαμαράςπαραίτησηΝέας ΔημοκρατίαςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα