Βενσάλ Κασέλ: Ξεσάλωσε με τη σύντροφό του στο καρναβάλι του Ρίο φορώντας τα… απαραίτητα! (photos/video)

Στο καρναβάλι του Ρίο εθεάθη ο Βενσάν Κασέλ ο οποίος έχοντας στο πλευρό του την 27χρονη σύντροφό του, Νάρα Πιο, μοιάζει πιο ανανεωμένος από ποτέ!

Οι δυο τους, μάλιστα, επέλεξαν παρόμοια αμφίεση, φορώντας τα απολύτως… απαραίτητα! Συγκεκριμένα, ο 57χρονος Γάλλος ηθοποιός γδύθηκε από τη μέση και πάνω, ενώ συνδύασε τα στρας με ένα μαύρο φαρδύ παντελόνι και ζώνη στη μέση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⠀⠀Gabi Queiroz (@gabiqueiroz1)

Από την άλλη, η Νάρα εντυπωσίασε με ένα βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο οποίο τη βλέπουμε να χορεύει, αναδεικνύοντας τόσο την αμφίεσή της όσο και την αψεγάδιαστη σιλουέτα της!

Κάτι που δεν έμεινε απαρατήρητο, μάλιστα, ούτε από τους followers οι οποίοι γέμισαν το προφίλ της, με σχόλια που την αποθεώνουν για τις ιδανικές αναλογίες του σώματός της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη N A R A H (@narahbaptista)

Υπενθυμίζεται πως ο Κασέλ επιβεβαίωσε τη σχέση του με την κατά 30 χρόνια μικρότερη σύντροφό του όταν τον περασμένο Νοέμβριο δημοσίευσε ένα story όπου οι δυο τους αντάλλασσαν παθιασμένα φιλιά στην παραλία του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Τον περασμένο μήνα, μάλιστα, οι δυο τους επέλεξαν να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλια της 27χρονης Νάρα, ταξιδεύοντας στη Ρώμη!

Διαβάστε επίσης:

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Παραμένει στο νοσοκομείο η ηθοποιός – Γιατί χρειάστηκε να μπει για λίγο στη ΜΕΘ (Video)

Κατερίνα Στικούδη: Πρώτες δηλώσεις μετά τον δεύτερο τοκετό της – «Τα έχω ζήσει όλα» (Video)

Καίτη Γαρμπή: «Ερωτεύομαι γυναίκες πλατωνικά, δεν θα ήθελα να κάνω σεξ μαζί τους» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βενσάλ Κασέλ, Ξεσάλωσε, Ρίο,vensal kasel, xesalose, rio