Βενιζέλος: O Τσίπρας να πει την αλήθεια - Νεομνημονιακός και αντιμνημονιακός μαζί, δεν γίνεται

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην επόμενη κυβέρνηση πρέπει να συνυπάρξουν ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ, εκτίμησε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Σχετικά με την τοποθέτηση του κ. Τσίπρα,

ο οποίος είχε ταχθεί κατά μίας συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με Ν.Δ., Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βενιζέλος απάντησε ότι η χώρα τους θέλει όλους, σημειώνοντας πως δεν υπάρχουν περιθώρια διπλών εκλογών όπως εκείνες του 2012.

Στη συνέχεια τόνισε μάλιστα, πως υπάρχει ανάγκη να υπάρξει κυβέρνηση με τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις.

«Μπορεί να κριθεί ότι οι αρχηγοί των κομμάτων δεν πρέπει να μετέχουν σε αυτήν την κυβέρνηση, πρέπει να είναι μία εθνική κυβερνητική ομάδα διαπραγμάτευσης», ανέφερε ο κ. Βενιζέλος.
Κλείνοντας ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε στην υποστήριξη που παρείχε στον ΣΥΡΙΖΑ στην ψήφιση του νέου μνημονίου: «Έπρεπε η χώρα να σταθεροποιηθεί. Η Βουλή προχώρησε με τις ψήφους της αντιπολίτευσης. Όμως δεν είναι λογικό να είμαστε καλοί όταν ψηφίζουμε. Αλλά από την άλλη να υπάρχει αλαζονεία και θράσος. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον εξαιρετικά αποδυναμωμένος. Έχει περάσει επτά μήνες να κρύβεται πίσω από την αντιπολίτευση. Μας οδήγησε στην εξαθλίωση και από την άλλη θέλει να κρατήσει την αριστερή παρθενία του. Νεομνημονιακός και αντιμνημονιακός μαζί, αυτό δεν γίνεται. Πρέπει να βγει και να πει ότι είπε ψέματα».

Ευάγγελος Βενιζέλοςσυνεργασίαςεκλογές 2015Has video:
Keywords
Τυχαία Θέματα