Βάζει το κεφάλι του στα σαγόνια ενός κροκόδειλου μόνο και μόνο για να δει τον τεράστιο οισοφάγο του (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Ο Τζέισον είναι ένας «κροκοδειλάκιας». Χρόνια τώρα ζει δίπλα σε κροκόδειλους, και καταγράφει τη ζωή τους.

Είναι ένας εμπειρογνώμονας της άγριας φύσης ενώ η μακροχρόνια επαφή του με τους κροκόδειλους τον έχει κάνει να αποκτήσει μια εκπληκτική άνεση με το τεράστιο αμφίβιο.

Γνωρίζει πότε ένας κροκόδειλος πεινάει, πότε είναι ήρεμος, πότε έχει τσαντιστεί και θα επιτεθεί…

Ο Τζέισον τοποθέτησε μια κάμερα στο κεφάλι του και πλησίασε έναν τεράστιο αρσενικό κροκόδειλο 30 ετών. Κάθισε στην πλάτη του, αν και το αμφίβιο θα μπορούσε άνετα να τον τινάξει, έπιασε

την άνω γνάθο του, άνοιξε το τεράστιο στόμα του και έβαλε μέσα το κεφάλι του για να καταγράψει το εσωτερικό του. (Ο κροκόδειλος είναι το μοναδικό ζώο στον πλανήτη που ανοίγει την άνω αντί για την κάτω γνάθο).

Ο κίνδυνος για τη ζωή του είναι τεράστιος αφού έχει στερεώσει το σαγόνι του στην άνω γνάθο του κροκόδειλου και την κρατάει ανοιχτή. Εύκολα ο τεράστιος κροκόδειλος θα μπορούσε να κλείσει τα σαγόνια του και να του συνθλίψει το κεφάλι σαν να ήταν καρπούζι.

Η κάμερα λοιπόν μετά το απίστευτο εγχείρημα κατέγραψε το εσωτερικό του στόματος του κροκόδειλου, μέχρι τον οισοφάγο του, τον τεράστιο σε διάμετρο οισοφάγο του.

«Είναι αρκετά δύσκολο αυτό που κάνω γιατί το πηγούνι μου σπρώχνει με δύναμη το σαγόνι του κροκόδειλου. Έχω μελανιά για πολλές ημέρες μετά»

κροκοδειλάκιαςκροκόδειλοςαλιγάτοραςοισοφάγοςαμφίβιοσαγόνια κροκοδείλουHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα