Βασίλης Βασιλικός: Τελευταίο αντίο στον βραβευμένο συγγραφέα (Photos)

Το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Βασιλικό λένε αυτή την ώρα συγγενείς και φίλοι στο Α’ Νεκροταφείο. Ο βραβευμένος συγγραφέας άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Πέμπτη με το κενό που αφήνει πίσω του να είναι δυσαναπλήρωτο.

Εμφανώς συγκινημένη εμφανίστηκε η σύζυγος του συγγραφέα, Βάσω Παπαντωνίου, ενώ το παρών στην κηδεία έδωσε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. Σημειώνεται ότι Βασίλης Βασιλικός

είχε διατελέσει βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανάμεσα σε πλήθος κόσμου που έσπευσε να τον αποχαιρετήσει ήταν και ο σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς που ήρθε από τη Γαλλία προκειμένου να συνοδέψει στην τελευταία του κατοικία τον αγαπημένο του φίλο. Τους δυο τους συνδέει, μάλιστα, το «Ζ», το βιβλίο που έγραψε και Βασίλης Βασιλικός και έκανε ταινία ο Κώστας Γαβράς.

Στο Α΄ Νεκροταφείο, μεταξύ των άλλων, βρέθηκαν ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, η Ελενα Ακριτα, ο Κώστας Λαλιώτης, ο Φώτης Κουβέλης, ο Γιώργος Λιάνης, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Χρήστος Χωμενίδης, ο Νίκος Σηφουνάκης και ο Γιώργος Κατσαρός.

Διαβάστε επίσης:

Πάρος: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό για ξυλοδαρμό πρώην συνάδελφό του

Επιστολική ψήφος: 14 ερωτήσεις και απαντήσεις από το υπουργείο Εσωτερικών – Βήμα βήμα η διαδικασία

Λάρισα: Ανήλικος εκβίαζε άλλον ανήλικο να κλέβει λεφτά από τους γονείς του – Συνελήφθη από την αστυνομία

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βασίλης Βασιλικός, Τελευταίο, Photos,vasilis vasilikos, teleftaio, Photos