Βασίλης Καρράς: Φτάνουν με πούλμαν από όλη την Ελλάδα για το τελευταίο αντίο – Αποκαλύφθηκε η τελευταία του επιθυμία (Photos/Videos)

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του Βασίλη Καρρά, η οποία ξεκίνησε το μεσημέρι της Τρίτης (26/12), την ώρα που πούλμαν και τρένα φτάνουν διαρκώς για να του πουν το τελευταίο αντίο.

Ανάμεσα στους φίλους του που είπαν το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά ήταν η Αντζελα Δημητρίου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο κουμπάρος του, Αχιλλέας Μπέος

και ο απερχόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Η σορός του Βασίλη Καρρά αναμένεται να παραμείνει σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι αργά το βράδυ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες στη Θεσσαλονίκη αναμένονται περί τα 35 τουριστικά λεωφορεία με θαυμαστές του λαϊκού καλλιτέχνη όπως και άτομα που θα αφιχθούν με τον σιδηρόδρομο, αλλά και ιδιωτικά αυτοκίνητα για να πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους τραγουδιστή.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος του Βασίλη Καρρά, Χριστίνα, και η κόρη του, Ειρήνη.

Οι συγκεντρωμένοι τραγούδησαν τραγούδια του αγαπημένου τραγουδιστή και τον χειροκρότησαν για τελευταία φορά.

Υπενθυμίζεται πως η ταφή του θα γίνει αύριο στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Με βουρκωμένα τα μάτια, κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα και ψελλίζοντας στίχους των τραγουδιών του, άνθρωποι κάθε ηλικίας ήταν εκεί για να απευθύνουν το ύστατο χαίρε στον δημοφιλή καλλιτέχνη.

Την εξόδιο ακολουθία τέλεσε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Φιλόθεος, ενώ επικήδειους εκφώνησαν – μεταξύ άλλων – ο γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος μετέφερε στην οικογένεια τού εκλιπόντος τα θερμά συλλυπητήρια του πρωθυπουργού, τονίζοντας ότι ο Βασίλης Καρράς «ήξερε να αγγίζει τις ψυχές των Ελλήνων».

Αποκαλύφθηκε η τελευταία του επιθυμία

Ο καλλιτεχνικός Διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος Ευάγγελος Αραμπατζής και φίλος του Βασίλη Καρρά, που εκφώνησε τον επικήδειο λόγο, είπε πως η τελευταία του επιθυμία για μια μεγάλη συναυλία με 3.000 μουσικούς, θα γίνει πραγματικότητα τον Ιούλιο.

Η Άντζελα Δημητρίου, εμφανώς συγκινημένη, δήλωσε «με τον Βασίλη ήμασταν σαν αδέλφια, είναι πολύ περίεργη μέρα».

Ο Πέτρος Ιακωβίδης τόνισε πόσο μεγάλη βοήθεια παρείχε στους νέους ο Βασίλης Καρράς. «Βοηθούσε πολύ τους νέους καλλιτέχνες, μέσα από συμβουλές, στα μαγαζιά».

Το «παρών», έδωσε και ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης. Όπως δήλωσε, «Σήμερα είναι δύσκολη μέρα για τη Θεσσαλονίκη, ευχόμαστε καλό παράδεισο. Του οφείλουμε αγάπη, σεβασμό και προπαντός πολλές από τις αξέχαστες στιγμές που μας χάρισε».

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Καρράς: Όταν έδωσε αφιλοκερδώς συναυλία για να βοηθήσει άρρωστο μαθητή

Άρτα: Συγκρατημένη αισιοδοξία για τον 14χρονο που κατέρρευσε ενώ έλεγε τα κάλαντα

Ζωγράφου: Τι ανησυχεί την ΕΛΑΣ για την ανάληψη ευθύνης και το υλικό της βόμβας στα ΜΑΤ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βασίλης Καρράς, Φτάνουν, Ελλάδα, – Αποκαλύφθηκε, PhotosVideos,vasilis karras, ftanoun, ellada, – apokalyfthike, PhotosVideos