Βασιλακόπουλος: Είναι ψέμα ότι έχω πάει στην Πάνια για να βρω ταίρι (Videos)

Μια διαφορετική συνέντευξη, μιλώντας για την ζωή του και όχι για την πανδημία, έδωσε ο πνευμονολόγος Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Ο γιατρός, ο οποίος αρκετές φορές με τις απόψεις του έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις και αρκετοί του καταλογίζουν ότι είναι μεγάλος «θιασώτης» της ατομικής ευθύνης -ξεχνώντας πάντοτε την ευθύνη της κυβέρνησης και του κράτους– αποκάλυψε μάλιστα ένα ιδιαίτερο περιστατικό που τού έχουν καταλογίσει.

«Τα τελευταία 2 χρόνια έχει αλλάξει η καθημερινότητα μου σε σημαντικό ποσοστό, μου άρεσαν οι ταβέρνες, πηγαίνω ακόμα και τραγουδάω με τους φίλους

μου. Κακοποιώ το τραγούδι. Μπορώ να τραγουδήσω πάνω από 500 τραγούδια, είμαι αρκετά ατάλαντος για να γίνω τραγουδιστής», ανέφερε αρχικά. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις στερήσεις που βίωσε τα τελευταία δύο χρόνια εξαιτίας του κορωνοϊού, ενώ έδωσε συμβουλές στο… ψήσιμο κρέατος!

«Στην πανδημία στερήθηκα πολύ το μπάσκετ. Έπαιζα μικρός στον «Έσπερο» Καλλιθέας, αλλά 1,76 τι μπάσκετ να παίξω; Βλέπω τον πρωθυπουργό στο μπάσκετ, την ώρα που τελειώνουμε από το γήπεδο έρχεται εκείνος. Όταν τελειώσει η πανδημία, θα κάνω ένα μεγάλο μπάρμπεκιου για τους φίλους μου. Έχω τρελά με το ψήσιμο, έχω ό,τι ψηστική μηχανή μπορείτε να φανταστείτε. Συμβουλή προς τους Έλληνες. Πρέπει να μην κάνουν τόσο ξεροψημένα τα κρέατα, γιατί στεγνώνουν», συμβούλεψε με χιουμοριστική διάθεση ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Ο πνευμονολόγος τοποθετήθηκε επίσης σχετικά και με τις φήμες που τον ήθελαν να έχει συμμετάσχει σε εκπομπή της Αννίτας Πάνια, προκειμένου να βρει… ταίρι.

«Είχε βγει βίντεο ότι είχα πάει στην εκπομπή της κυρίας Πάνια να βρω γυναίκα. Γέλαγε η γυναίκα μου, η γελοιότητα σου κάνει αίσθηση», σχολίασε στο Mega.

Δείτε και το… περιβόητο video:

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση Novartis: Καλούν την Ελένη Τουλουπάκη να καταθέσει ως κατηγορούμενη

Πυρόπληκτοι στην Ηλεία: Ακόμα και δημοσιογράφοι πήραν την αποζημίωση των 3.000 ευρώ

Δολοφονία Άλκη – Κούγιας: «Αυτή είναι η ανατριχιαστική φωτογραφία που ανέβασε ο Γιώργος Σαββίδης» (Photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα