Βαρύ πένθος για τη Βερόνικα Αργέντζη

ΚΟΣΜΟΣ

 

Ανείπωτος πόνος για τη Βερόνικα Αργέντζη από τον θάνατο του συζύγου της Διονύση Αντύπα. Ο γνωστός διαφημιστής, σημαντικός σεναριογράφος και σκηνοθέτης έπειτα από εξάμηνη μάχη με σοβαρό πρόβλημα υγείας άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Τρίτης στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν. Η θλιβερή είδηση σόκαρε τη showbiz και οι λίγες γραμμές της 49χρονης Βερόνικας Αργέντζη στον δημόσιο θλιμμένο αποχαιρετισμό της στο facebook

ήταν άκρως συγκινητικές. «Είκοσι πέντε χρόνια κοινής ζωής και η Αριάδνη μας… Καλό σου ταξίδι, Διονύση.

Τα λόγια σου: «Ο θάνατος μεταμορφώνει τα πάντα, οι προοπτικές αλλάζουν όσο ζει ένας άνθρωπος, όσο μπορεί να αλλοιώνει τη σκέψη του, όσο μπορεί, ζώντας ακόμα, να ξεγελά, όσο μπορεί να δοκιμάζει να κρύψει την πραγματική του προσωπικότητα, παίρνοντας αρνητική ή θετική στάση δεν ξέρουμε καλά ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος. Αφού πεθάνει ο άνθρωπος είναι πια κάτι καθορισμένο και βλέπουμε αλλιώτικα την εικόνα του». Διονύσης Αντύπας».

Απέφευγε τα φλας

Ο δημιουργός απέφευγε συστηματικά τα φώτα της δημοσιότητας, αν και η δουλειά του ήταν δίπλα στους μεγάλους προβολείς και στα αστέρια του θεάματος. Είχε βάλει τη σφραγίδα του στα επεισόδια της αξεπέραστης σειράς «Τμήμα Ηθών» του Μανούσου Μανουσάκη στα γυρίσματα της οποίας γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε τη γυναίκα της ζωής του. Το 2000 παντρεύτηκαν στην Κεφαλονιά, τη γενέτειρά του με κουμπάρους τον Νίκο Νινιό και τη δημοσιογράφο Ρούλα Χάμου, χωρίς όμως να διαρρεύσουν φωτογραφίες στα media.

Πηγή: Espresso 

Βερόνικα ΑργέντζηΔιονύσης ΑντύπαςθάνατοςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα