Τζόνι Ντεπ: Το «κίνημα» #JusticeforJohnnyDepp και ο ρόκερ Μάνσον

Η ανάπαυλα στη δίκη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ έδωσε την ευκαιρία για «ανασύνταξη» στα δύο στρατόπεδα, με τον Τζόνι Ντεπ να βλέπει την ανάπτυξη μίας μαζικής πρωτοβουλίας για την υποστήριξή του, στα social media. Αλλά η υπόθεση πήρε και μία άλλη τροπή, καθώς ανοίγει και πάλι το θέμα με τον ρόκερ Μέριλινν Μάνσον, τον οποίον έχει κατηγορήσει η πρώην σύντροφός του για βίαιη συμπεριφορά.

Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά.

Ο Τζόνι Ντεπ είναι φίλος

χρόνια με τον ρόκερ Μέριλιν Μάνσον και το γεγονός ότι ο Μάνσον είχε κατηγορηθεί για βίαιη συμπεριφορά από την πρώην σύντροφό του, Ίβαν Ρέιτσελ Γουντ, αναφέρθηκε αρκετά στην δίκη του Τζόνι Ντεπ.

Ο «πειρατής της Καραϊβικής» έχει μηνύσει την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ αξιώνοντας 50 εκατομμύρια δολάρια για δυσφήμιση, με αφορμή δηλώσεις που έκανε το 2018 στην Washington Post, ισχυριζόμενη ότι ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Οι φανατικοί θαυμαστές του Ντεπ έχουν αρχίσει εκστρατεία στα social media με τον τίτλο Δικαιοσύνη για τον Τζόνι Ντεπ (#JusticeforJohnnyDepp) και κατηγορούν την 36χρονη Χερντ ότι είναι «ψυχωτική μάγισσα» και «ψεύτρα», όπως γράφει η nypost.

I think this clip wins the internet today#AmberHeardIsAPsycopath #AmberHeardlsALiar #AmberTurd #JusticeForJohnnyDepp #JusticeForJohnny #DeppVsHeardpic.twitter.com/AjDADIDYBv

— #FBR Emma (@hansonEmma_) May 12, 2022

Η δίκη Ντεπ-Χερντ θα ξαναρχίσει την Δευτέρα και μέχρι τότε οι φίλοι του «πειρατή» έστρεψαν το ενδιαφέρον τους στον 53χρονο φίλο του, τον εκκεντρικό ρόκερ Μάνσον. Οι δύο συνδέονται με φιλία από την δεκαετία του 1990.

Ξαφνικά, λοιπόν, χιλιάδες αναρτήσεις έγιναν στο Twitter με το hashtag #IStandWithMarilynManson. Γιατί; Διότι οι φίλοι του Τζόνι Ντεπ λένε πως και ο Μάνσον είναι θύμα συκοφαντίας στην διαμάχη του με την 34χρονη Ίβαν Ρέιτσελ Γουντ.

Τον Φεβρουάριο του 2021η – τρεις φορές υποψήφια για βραβείο Emmy – πρώην σύντροφος του Μάνσον τον κατηγόρησε για «τρομακτική» βία, γράφοντας στον λογαριασμό της στο Instagram: «Μου έκανε πλύση εγκεφάλου και χειραγωγήθηκα σε βαθμό υποταγής. Ζούσα με τον φόβο των αντιποίνων, της συκοφαντίας και του εκβιασμού».

View this post on Instagram

A post shared by Evan Rachel Wood (@evanrachelwood)

Οι συμπτώσεις που βλέπουν οι φίλοι του Τζόνι Ντεπ

Οι φίλοι του Ντεπ στους λογαριασμούς τους στα social media αναφέρουν ότι οι κατηγορίες που διατυπώθηκαν εναντίον του Ντεπ και του Μάνσον είναι σχεδόν ίδιες, υποστηρίζοντας ότι και ο Μάνσον αντιμετωπίζει ψεύτικες κατηγορίες, όπως –πιστεύουν- και ο Ντεπ.

Υπάρχει κι άλλη μια ομοιότητα ανάμεσα στις δύο υποθέσεις: Οι πρώην του «πειρατή» και του ρόκερ είναι ξανθιές ηθοποιοί στα 30 τους, που συνηθίζουν να συνδέονται με μεγαλύτερους σε ηλικία και διάσημους άνδρες, όπως παρατηρούν οι φίλοι του Τζόνι Ντεπ.

«Στον κόσμο της showbiz πάντα υπάρχουν τοξικές φίλες που επιδιώκουν να συκοφαντήσουν και αυτές είναι σαν την Άμπερ Χερντ και την Ίβαν Ρέιτσελ Γουντ», έγραψε ένας φίλος του Ντεπ.

Κι ένας άλλος διαπίστωσε: «Βλέπω πολλές ομοιότητες μεταξύ της Άμπερ Χερντ και της Ίβαν Ράχιλ Γουντ. Τα ψέματα για βία. Τον ισχυρισμό “είμαι ένα αθώο κορίτσι κι αυτός προσπάθησε να με παρασύρει στο σπίτι του με υποσχέσεις ότι θα παίξω σε ταινία”.  Προσπαθούν να παρουσιάσουν ως βία κάποιες στιγμές φλερτ».

Οι φίλοι του Τζόνι Ντεπ έχουν κατακλύσει τα social media με κατηγορίες κατά της Άμπερ Χερντ, την οποία χαρακτηρίζουν «κακή ηθοποιό» που «κλαίει ψεύτικα», αναφερόμενοι στο γεγονός ότι στη διάρκεια της δίκης ξέσπασε σε κλάματα.

«Έτσι τώρα πια όλοι πιστεύουν ότι ο Τζόνι Ντεπ είναι αθώος. Πότε θα αρχίσουν να πιστεύουν ότι και ο Μέριλιν Μάνσον είναι αθώος;», αναρωτιέται ένας άλλος στο Twitter.

Διαβάστε επίσης:

Βασίλισσα Ελισάβετ: Νέα εμφάνιση σε ιππικούς αγώνες – Χαμογελαστή προκάλεσε ντελίριο στους Βρετανούς

Κυρώσεις της Βρετανίας στην Αλίνα Καμπάεβα, λόγω της σχέσης της με τον Πούτιν

Εκρηκτική η κατάσταση στη Δυτική Όχθη – Νεκρός Ισραηλινός στρατιώτης – Επίθεση της αστυνομίας στην κηδεία της δολοφονημένης δημοσιογράφου (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα