Τζόνι Ντεπ και Τζιν Σίμονς τραγούδησαν μαζί για καλό σκοπό (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Σε συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό όπου τραγούδησαν την Κυριακή στο Χόλιγουντ του Λος Άντζελες ο τραγουδιστής του συγκροτήματος των KISS, Τζιν Σίμονς, με την μπάντα του, έκανε την εμφάνισή του ο 52χρονος Τζόνι Ντεπ.

Το εισιτήριο για τη συναυλία κόστιζε 150 δολάρια. Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν για το MendingKids.org, το οποίο χρηματοδοτεί χειρουργικές επεμβάσεις για παιδιά των οικογενειών που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά σε

αυτές.

Σύμφωνα με το Associated Press, o Nτεπ περπάτησε στην σκηνή χωρίς να πει τίποτα για να βοηθήσει το συγκρότημα να παίξουν το τραγούδι «School’s Out» του Alice Cooper.

Ο 65χρονος Σίμονς δήλωσε ότι δεν είχε ξαναπαίξει με τον Ντεπ και ότι αυτός και τα άλλα μέλη του συγκροτήματος αυτοσχεδίασαν κατά την διάρκεια της συναυλίας. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής των KISS ανέφερε χαρακτηριστικά για τη συναυλία: «Έγινε λιγότερο για το σόου και τις διασημότητες και περισσότερο για το καλό και γι’ αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε για τα παιδιά».

Σ’ εκείνο το σημείο, ο Σίμονς προσκάλεσε όποιον επιθυμούσε να δωρίσει 1.000 δολάρια στη σκηνή για να τραγουδήσει «Rock and Roll All Nite» με την μπάντα. Περίπου δέκα άνθρωποι από το κοινό ανέβηκαν στη σκηνή, συμπεριλαμβανομένων του γιου και της κόρης του Σίμονς.

ΧόλιγουντΤζόνι ΝτεπΤζιν ΣίμονςKissHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα