Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: Ο Κρις Ροκ μου ζήτησε να βγούμε όσο είχα προβλήματα στον γάμο μου με τον Γουίλ

Και ποιος δεν θυμάται το χαστούκι που έφαγε ο Κρις Ροκ από τον Γουίλ Σμίθ όταν έκανε αστείο για την αλωπεκία της Τζέιντα Πίνκετ-Σμιθ στα Όσκαρ του 2022… Η ιστορία όμως πίσω από το χαστούκι είναι πιο μακρινή.

Η Πίνκετ-Σμιθ αποκάλυψε στα νέα της απομνημονεύματα, με τίτλο «Worthy», ότι ο 58χρονος κωμικός της ζήτησε να βγουν ραντεβού

εν μέσω των φημών που υπήρχαν ότι χώριζε από τον Σμιθ, λίγα χρόνια πριν.

Η 52χρονη ηθοποιός εξήγησε στο «People» πριν από την πρεμιέρα του βιβλίου: «Νομίζω ότι κάθε καλοκαίρι έβγαιναν όλα τα δημοσιεύματα που έλεγαν ότι εγώ και ο Γουίλ παίρναμε διαζύγιο».
Και συνέχισε: «Και εκείνο το συγκεκριμένο καλοκαίρι, ο Κρις πίστευε ότι παίρναμε διαζύγιο. Οπότε μου τηλεφώνησε και βασικά μου είπε: “Θα ήθελα πολύ να σε βγάλω έξω”».

«Κι εγώ του είπα, “Τι εννοείς;”. Μου είπε, “Εσύ και ο Γουίλ δεν παίρνετε διαζύγιο;”. Του είπα: “Όχι, Κρις, αυτά είναι απλά φήμες”. Ήταν τρομοκρατημένος», θυμήθηκε η Πίνκετ-Σμιθ. «Και ζήτησε χίλια συγγνώμη και αυτό ήταν όλο».

Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ αποκάλυψε πάντως ότι εκείνη και ο Γουίλ Σμιθ είναι σε διάσταση και κάνουν «εντελώς χωριστές ζωές» από το 2016. Η 52χρονη Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ και ο 55χρονος Γουίλ Σμιθ είναι παντρεμένοι από το 1997, με εκείνη να σημειώνει πως νομικά δεν έχουν χωρίσει.

Σε κάθε περίπτωση, οι δρόμοι των τριών τους διασταυρώθηκαν ξανά όταν ο κωμικός έκανε ένα αστείο για το ξυρισμένο κεφάλι της Πίνκετ-Σμιθ στην τελετή απονομής των βραβείων το 2022.

Στην εκδήλωση, υπενθυμίζεται ο Ροκ έκανε ένα αστείο για το κεφάλι της ενώ παρουσίαζε ένα βραβείο, λέγοντας ότι ανυπομονούσε να δει την ηθοποιό στο «G.I. Jane 2» *. Αυτό έκανε στη συνέχεια τον Σμιθ να ανέβει στην σκηνή και να χαστουκίσει τον Ροκ σε ζωντανή μετάδοση μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές. Ως ποινή από την Ακαδημία, ο Σμιθ αποκλείστηκε από τα βραβεία των Όσκαρ για 10 χρόνια.

Η Πίνκετ-Σμιθ θυμήθηκε το περιστατικό, αποκαλύπτοντας ότι δεν έχει μιλήσει με τον Ροκ μετά το σκάνδαλο. «Αν επιθυμών να μιλήσω με τον Κρις; Αυτή είναι η επιθυμία μου: Απλά ελπίζω ότι όλες οι παρεξηγήσεις γύρω από αυτό μπορούν να ξεκαθαριστούν και ότι μπορεί να υπάρξει ειρήνη», εξήγησε.

Η ηθοποιός, η οποία πάσχει από αλωπεκία, ισχυρίστηκε ότι δεν προσβλήθηκε τόσο πολύ από τα σχόλια του αστείου τότε.

Jada Pinkett Smith: Chris Rock asked me out during marriage troubles with Will Smith https://t.co/KGCStw9yET pic.twitter.com/tTZTpuLLHW

New York Post (@nypost) October 12, 2023

«Θέλω να πω, αυτό κάνουν οι κωμικοί», δήλωσε. «Θα πρέπει απλώς να πω ότι δεν είμαι πραγματικά εδώ για να κρίνω τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αποφασίζουν να εκφραστούν και να εκφράσουν την τέχνη τους».

Η ίδια πρόσθεσε: «Θα πω ότι αρκετές φορές έχουν πληγωθεί τα συναισθήματά μου, σίγουρα. Τα συναισθήματά μου έχουν πληγωθεί πολλές φορές από τον Κρις. Αλλά στο τέλος της ημέρας, επίσης, το να βρίσκεσαι στο προσκήνιο, είναι κάτι που έρχεται μαζί με τον χώρο αυτό».

*Το «GI Jane» είναι μια αμερικανική ταινία του 1997 στην οποία πρωταγωνιστεί η Ντέμι Μουρ. Στην ταινία η ηθοποιός είναι μια γυναίκα που εκπαιδεύεται στις ειδικές δυνάμεις και έχει ξυρίσει τα μαλλιά της, όπως οι άντρες πεζοναύτες. Τη φωνάζουν GI Jane που βγαίνει από το GI Joe, τον στρατιώτη της γνωστής σειράς παιχνιδιών της Hasbro. Προφανώς ο Ροκ παραλλήλισε το κούρεμα της Τζάντα, η οποία πάσχει απο αλωπεκία, με τα ξυρισμένα μαλλιά της Ντέμι Μουρ στην ταινία «GI Jane».

Διαβάστε επίσης:

Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: Αποκαλύπτει ότι ζούσαν χωριστές ζωές επί 7 χρόνια με τον Γουίλ Σμιθ

Γιώργος Σαμπάνης: Ο λόγος που μεταμορφώθηκε σε άστεγο (Video)

My Style Rocks: Ξέσπασε ο Στέλιος Κουδουνάρης – Πέταξε το σακάκι του και αποχώρησε έξαλλος (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, Κρις Ροκ, Γουίλ,tzeinta pinket smith, kris rok, gouil