Τζάκρη για Politico: Επιβεβαίωσε ότι η ΝΔ είναι η κυβέρνηση των μεθοδεύσεων και της συγκάλυψης

«Η Νέα Δημοκρατία απέδειξε περίτρανα ότι είναι η κυβέρνηση της αναλγησίας, των μεθοδεύσεων και της συγκάλυψης των σκανδάλων και των ευθυνών. Το σημερινό πρωτοσέλιδο του Politico το επιβεβαίωσε», σημειώνει η Θεοδώρα Τζάκρη.

Σχετικά με το εκτενές ρεπορτάζ της διεθνούς ιστοσελίδας για τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση Μητσοτάκη «προσπέρασε» την

προσπάθεια της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας να εξεταστεί πιθανή ποινική ευθύνη υπουργών στη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ αναφέρει: «Τον Νοέμβριο του 2023 ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βασιζόμενος στα πορίσματα της πολύμηνης έρευνας της Ευρωπαϊκής Εισαγγελικής Αρχής, είχε ζητήσει τεκμηριωμένα τη σύσταση επιτροπής για διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης σχετικά και με τα καταγγελλόμενα εγκλήματα από τους Ευρωπαίους Εισαγγελείς για ευθύνες Υπουργών», επισημαίνει χαρακτηριστικά.

«Για άλλη μία φορά η κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή θέλησε πρωτίστως να καλύψει τις ευθύνες του Υπουργού της, έκλεισε τα μάτια στα αυτονόητα, αδιαφόρησε για το χαμό των 57 ψυχών και αρνήθηκε τη σύσταση της αιτούμενης Επιτροπής περιφρονώντας την αλήθεια και τους ευρωπαϊκούς Θεσμούς», καταλήγει η κ. Τζάκρη.

Διαβάστε επίσης:

Σαρλ Μισέλ: Αποσύρεται τελικά από την κούρσα των ευρωεκλογών

ΣΥΡΙΖΑ για Βορίδη: Λέει ότι είναι αντισυνταγματικό το νομοσχέδιο που εισηγήθηκε ο πρωθυπουργός και παραμένει στη θέση του

Σάλος με βουλευτή: Έπαιζε με το κινητό την ώρα που η Μαρία Καρυστιανού κατέθετε για την τραγωδία των Τεμπών

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζάκρη, Politico, Επιβεβαίωσε,tzakri, Politico, epivevaiose