«Τσίπρα γερά να φύγει η δεξιά» φώναζαν στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου – Το τετ α τετ με Τάιλερ, το «γεια σου Αλέξη» του Στέφανου

Το παρών έδωσε, αιφνιδιάζοντας πολλούς, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στην εκδήλωση για την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος για να στηρίξει τους υποψήφιους ευρωβουλευτές στην κρίσιμη μάχη των ευρωεκλογών.

Ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας

προσήλθε στην εκδήλωση και έγινε δεκτός με χειροκροτήματα και με το σύνθημα «Τσίπρα γερά να φύγει η δεξιά».

Τον πρώην πρόεδρο υποδέχθηκε ο Σωκράτης Φάμελλος, ενώ ακολούθησαν χειραψίες και εναγκαλισμοί με πολλά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Αυτή η μάχη απέναντι σε μια κυβέρνηση που με τις πολιτικές της πληγώνει καθημερινά την κοινωνία και τη χώρα πρέπει να δοθεί με ενότητα. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έλειψε ποτέ από καμία πολιτική και εκλογική μάχη του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου.

«Σήμερα είναι η δική σας μέρα! Γεια σου Αλέξη»! είπε ξεκινώντας την παρουσίαση ο Στέφανος Κασσελάκης, χαιρετώντας από τη σκηνή τον Αλέξη Τσίπρα.

Το θερμό χειροκρότημα στον Αλέξη Τσίπρα, μετά την αναφορά του Στέφανου Κασσελάκη #ΣΥΡΙΖΑ #Τσιπρας #Κασσελακης pic.twitter.com/5one7CG1ol

— Η ΑΥΓΗ (@AvgiOnline) April 19, 2024

Τα φλας συγκέντρωσε το τετ α τετ Τσίπρα και Τάιλερ ΜακΜπεθ.

Διαβάστε επίσης:

Ανακοινώσεις Κασσελάκη: Η Μέλπω και άλλοι τέσσερις για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Το μυστικό για το ξέσπασμα του Γκλέτσου κατά Κασσελάκη

Ο αιφνιδιασμός από την κίνηση του Τσίπρα

Keywords
Τυχαία Θέματα