«Τσάκωσαν» με κρυφή κάμερα τον ιερέα – Η αλλόκοτη συμπεριφορά του στο νεκροταφείο

ΚΟΣΜΟΣ

Σε μια ασυνήθιστη υπόθεση ενεπλάκη πρόσφατα ένας μητροπολίτης, μετά από παραξενιές ιερέα της Μητρόπολης του.

Σύμφωνα με τον ''Φιλελεύθερο'', σε λογιστικό έλεγχο που έγινε σε εκκλησιαστική επιτροπή ιερού ναού που έχει υπό την ευθύνη της και τη λειτουργία του κοιμητηρίου, διαπιστώθηκε ότι γινόταν ασυνήθιστα υπερβολική κατανάλωση νερού, με αποτέλεσμα οι σχετικοί λογαριασμοί που έστελνε το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας, να είναι εκτοξευμένοι στα ύψη.

Για το γεγονός, η Μητρόπολη ζήτησε εξηγήσεις από την εκκλησιαστική επιτροπή, η οποία όμως δεν μπορούσε να εξηγήσει

τι είναι αυτό που προκαλεί την αυξημένη κατανάλωση νερού. Όπως διεμήνυσε στη Μητρόπολη, δεν εντοπίστηκε οποιαδήποτε διαρροή που να δικαιολογεί τους λογαριασμούς.

Μετά από αυτό, η Μητρόπολη έδωσε οδηγίες να τοποθετηθεί κρυφή κάμερα στο κοιμητήριο, ώστε εάν υπάρχει άτομο που κλέβει νερό, να εντοπιστεί. Όντως τοποθετήθηκε κάμερα και λίγες μέρες αργότερα, εντοπίστηκε το άτομο που προκαλούσε την αυξημένη κατανάλωση νερού.

Η κάμερα έδειξε ότι σχεδόν καθημερινά, ο ιερέας που είναι υπεύθυνος για το συγκεκριμένο κοιμητήριο, λίγο προτού πέσει το σκοτάδι και αναχωρήσει από το κοιμητήριο, έκανε ένα γύρο σε αυτό και όπου υπήρχουν βρύσες, τις άνοιγε και τις άφηνε ανοικτές ώστε να τρέχει το νερό και να χάνεται.

Η κάμερα έδειξε επίσης ότι οι βρύσες έκλειναν την επόμενη μέρα από συγγενείς ατόμων που είναι θαμμένα εκεί και τα οποία πήγαιναν στο κοιμητήριο για να ανάψουν καντήλια.

ιερέαςΚύπροςνεκροταφείοHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα