Τρόμος στη Βρετανία: Δύο νεκροί και επτά τραυματίες από επιθέσεις με μαχαίρια σε 2 ώρες

ΚΟΣΜΟΣ

Δύο νεκροί και επτά τραυματίες, μεταξύ των οποίων και ένας 14χρονος, είναι ο απολογισμός πέντε επιθέσεων με μαχαίρι σε Λονδίνο, Μπέρμιγχαμ, Μάντσεστερ και το Σέφιλντ, σε διάστημα δύο ωρών.

Ο 14χρονος, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, δέχτηκε επίθεση τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, έξω από τζαμί, στο Μπέρμιγχαμ.

Σύμφωνα με τους τραυματιοφορείς, το θύμα έφερε πολλαπλές μαχαιριές.

Νεκροί δύο 21χρονοι σε Λονδίνο - Μάντσεστερ

Μέχρι θανάτου μαχαίρωσαν 21χρονο, στο ανατολικό Λονδίνο. Το θύμα μεταφέρθηκε στο

Νοσοκομείο, όπου απλά άφησε την τελευταία του πνοή.

Ανάλογη τύχη είχε και ένας 21χρονος ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά από μαχαίρι. Το θύμα δέχτηκε επίθεση στο κέντρο του Μάντσεστερ. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν ένας ακόμη άνδρας και δύο γυναίκες, ηλικίες 19 και 21 ετών αντίστοιχα, που ξυλοκοπήθηκαν και εγκαταλείφθηκαν αναίσθητοι κατά τη διάρκεια καυγά. Επίθεση δέχτηκαν και αστυνομικοί οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρά.

Στο Σέφιλντ, στη Βόρεια Αγγλία, πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν στο κέντρο της πόλης. Ένας από αυτούς νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η τοπική αστυνομία ανακοίνωσε μέσω Twitter πως για τις επιθέσεις, που πιθανότατα συνδέονται μεταξύ τους, έχουν προσαχθεί τέσσερις ύποπτοι.

Οι δρόμοι γύρω από την περιοχή Μπάνκερς Πουλ παραμένουν αποκλεισμένοι, ενώ στο σημείο βρίσκονται στελέχη της σήμανσης που αναζητούν στοιχεία.

ΑγγλίαΣέφιλντεπιθέσειςτραυματίεςΜάντσεστερΛονδίνοΜπέρμιγχαμHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα