Τρία τα πτώματα στο διαμέρισμα στο Σεν Ντενί - Ταυτοποιήθηκε η Χάσνα Άιτ Μπουλαχτσέν

ΚΟΣΜΟΣ

Συνολικά τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν στη διάρκεια της επιχείρησης που πραγματοποίησε την Τετάρτη η αστυνομία στο Σεν Ντενί, βόρειο προάστιο του Παρισιού

Το πτώμα που βρέθηκε μέσα στα ερείπια, στο σημείο της επιχείρησης της αστυνομίας την Τετάρτη στο Σεν Ντενί, βόρειο προάστιο του Παρισιού, ανήκει στη Χάσνα Αϊτμπουλαχσέν, ανακοίνωσε σήμερα η εισαγγελία του Παρισιού.

Θριλερ με το τρίτο πτώμα

Τρία είναι συνολικά τα πτώματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα

όπου έκαναν έφοδο οι γαλλικές αστυνομικές αρχές.

Η ανακοίνωση για τον εντοπισμό του τρίτου έγινε από την εισαγγελία του Παρισιού. Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, το πτώμα ανήκε σε γυναίκα. Αλλά αργότερα, έγινε γνωστό πως από την έκρηξη, το πτώμα είχε διαμελιστεί τόσο πολύ, που δεν μπορούσε να αναγνωριστεί το φύλο!

Η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει ήδη το παραμορφωμένο πτώμα του Αμπααούντ. Ο θάνατος του βελγο-μαροκινού τζιχαντιστή μέσα στο διαμέρισμα επιβεβαιώθηκε χθες. Μετά και την ταυτοποίηση της Χασνα εκκρεμεί μόνο η αναγνώριση του τρίτου πτώματος.

Έρευνες της αστυνομίας

Οι ερευνητές συνεχίζουν να αναζητούν τον Σαλάχ Αμπντεσλάμ, έναν από τους δράστες των επιθέσεων στο κέντρο του Παρισιού και στο Στάδιο της Γαλλίας στο Σεν Ντενί πριν από μια εβδομάδα.

Είναι πεπεισμένοι ότι ο αδελφός του, ο Μπραχίμ, ήταν στην ομάδα που πραγματοποίησε τις επιθέσεις σε υπαίθρια καφέ και εστιατόρια, πριν ανατιναχθεί στη λεωφόρο Βολτέρ, πριν από την επίθεση στην αίθουσα συναυλιών Μπατακλάν.

Έρευνες της αστυνομίας πραγματοποιήθηκαν χθες στο Ονέ-σου-Μπουά, στην περιοχή του Παρισιού, μέσα στο διαμέρισμα της μητέρας της Χάσνα Αϊτμπουλαχσέν.

καμικάζιγυναίκαπτώματζιχαντιστέςΣεν ΝτενίHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα