Τραϊάνα Ανανία: «Τραυματίστηκα πολύ όταν συνεργάστηκα με τον Κιμούλη – Δεν ξεπερνιέται μια κακοποιητική συμπεριφορά» (Video)

Για τη συνεργασία που είχε κατά το παρελθόν με τον Γιώργο Κιμούλη μίλησε η Τραϊάνα Ανανία, κάνοντας λόγο για μια οδυνηρή εμπειρία.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου», η ηθοποιός υποστήριξε ότι έπειτα από εκείνη τη συνεργασία ξεκίνησε ψυχοθεραπεία, ενώ ένιωσε έτοιμη να ξαναπαίξει στο θέατρο μετά από οκτώ χρόνια.

«Οι ηθοποιοί έχουν φάει αρκετή κακομεταχείριση στις περιοδείες, το πού τρώμε, πού κοιμόμαστε, θέατρα βρώμικα, πού αλλάζουμε για να βγούμε. Την πρώτη μου δουλειά, την

περιοδεία την ξέρουμε, μία έχω κάνει, όποιος θέλει μπαίνει και βλέπει και θα καταλάβει τι έχω περάσει. Είναι το θεατρικό που είχα κάνει με τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ και δεν ξαναέκανα θέατρο μέχρι που έκανα με τον Μπιμπή και τον Γάκη, ένα πολύ καλλιτεχνικό πράγμα και σοβαρό. Δεν ξεπερνιέται μια κακοποιητική συμπεριφορά. Πέρασαν οκτώ χρόνια για να ξανακάνω κάτι στο θέατρο. Εκείνο το καλοκαίρι ξεκίνησα και την ψυχοθεραπεία» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Ποια πρωταγωνίστρια αγάπησε μετά την Αλίκη – Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα ταινίας (Video)

Σάνεν Ντόχερτι: «Πριγκίπισσα Κέιτ θαυμάζω τη δύναμή σας – Το να είσαι δημόσιο πρόσωπο δεν σημαίνει ότι ανήκεις στον κόσμο» (Video)

Μέλπω Ζαρόκωστα για #metoo: «Το κυνήγι και η στοχοποίηση σε κάποια πρόσωπα έφτασε σε υπερβολικά επίπεδα»

Keywords
Τυχαία Θέματα