Τραγωδία στη Βουλιαγμένης: Δυστύχημα με δύο νεκρούς και δύο τραυματίες – Σφοδρή σύγκρουση

Τραγωδία στην άσφαλτο λίγο μετά τις 23:00 στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στην Αθήνα, όπου σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς και δύο τραυματίες.

Σύμφωνα με τη ΕΡΤ στο τροχαίο φέρεται να ενεπλάκησαν τρία ΙΧ και μία μοτοσικλέτα, ενώ από την καραμπόλα παρασύρθηκαν και πεζοί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα από τα οχήματα κινείτο με μεγάλη ταχύτητα (πάνω από 180 χλμ./ώρα).

Ο οδηγός του -ο οποίος είναι νεκρός- έχασε τον έλεγχο και έπεσε επάνω σε άλλα ΙΧ.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ στο σημείο έφτασαν άμεσα τρία ασθενοφόρα, τα οποία παρέλαβαν δύο νεκρούς, τις σορούς των οποίων μετέφεραν στο Ασκληπιείο Βούλας, και δύο τραυματίες, που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι όλοι όσοι ενεπλάκησαν στο μοιραίο τροχαίο ήταν ηλικίας 20-25 ετών. Εκ των τραυματιών ο ένας είναι σοβαρά και ο δεύτερος ελαφρύτερα τραυματισμένος.

Η κυκλοφορία διεκόπη στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή (παραλιακή) από το ύψος της συμβολής της με την λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Οι φωτογραφίες από το σημείο της σύγκρουσης δείχνουν τα αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο να έχουν διαλυθεί και να έχουν μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Διαβάστε επίσης:

Σκοταδισμός από την εκκλησία για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Ψυχιατρική νόσος η ομοφυλοφιλία- Πρότυπο οι μουσουλμανικές χώρες»

Αυξημένα τα εργατικά δυστυχήματα και ατυχήματα το 2023: 179 νεκροί και 287 σοβαρά τραυματίες

Μεσολόγγι: Ο δράστης πιθανόν να αιφνιδίασε τον Μπάμπη – Ο διάλογος του κρεοπώλη με τον εισαγγελέα – Όλα τα νεότερα στοιχεία

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τραγωδία, Βουλιαγμένης, Δυστύχημα, – Σφοδρή,tragodia, vouliagmenis, dystychima, – sfodri