Τραγική σύμπτωση: Τα δύο παιδιά «έφυγαν» με τον ίδιο τρόπο και «συναντήθηκαν» ξανά

ΕΛΛAΔΑ

Πριν μερικούς μήνες, η Μεσαρά Ηρακλείου θρήνησε το χαμό μιας νεαρής κοπέλας , μετά από τροχαίο ατύχημα, λίγο έξω από την πόλη των Μοιρών.

Η άτυχη18χρονη Πέλα Κουτεντάκη έφυγε από τη ζωή, προκαλώντας θλίψη στην τοπική κοινωνία και ένα μεγάλο γιατί σε φίλους και συμμαθητές της. Ο πόνος βουβός και τα συναισθήματα όλων, απερίγραπτα!

Το ξημέρωμα της περασμένης Κυριακής, ένα ακόμα παιδί, μόλις 19 χρόνων, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του, όπου τον περίμεναν οι γονείς

του να επιστρέψει.

Τραγική ειρωνεία: Η φιλία των δύο παιδιών, οι πολλές παρέες που είχαν κάνει και η ίδια τραγική κατάληξη, στην πόλη όπου ζούσαν. Και οι δύο νεκροί από τροχαίο ατύχημα, τα ξημερώματα.

Ο Γιάννης θάφτηκε δίπλα στο μνήμα της Πέλας και βρίσκεται πλέον ξανά κοντά στην φίλη του στην γειτονιά των αγγέλων, όπου θα τον περιμένει.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο νεαρός Γιάννης είχε μάλιστα προσθέσει ως δεύτερο όνομα σε παρένθεση το (‘Πέλα Κου’), δηλώνοντας ότι δεν έχει ξεχάσει μέχρι τώρα την αγαπημένη του φίλη, Πέλα Κουτεντάκη.

Πηγή: zarpanews.gr

Κρήτητροχαίο18χρονη19χρονοςΗράκλειοΜεσάρα ΚρήτηςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα