Τουρκία: Ζευγάρι Πολωνών απελάθηκε όταν η γυναίκα ξεγυμνώθηκε σε πισίνα (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Ένα ζευγάρι Πολωνών απελάθηκε από την Τουρκία κι επέστρεψε στη Μεγάλη Βρετανία, όταν η σύζυγος ξεγυμνώθηκε στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διανυκτέρευαν, ενώ ο άνδρας μεθυσμένος τσακωνόταν με το προσωπικό του ξενοδοχείου.

Ο Marcin Flakiewicz και η σύζυγός του Jolanta από την Πολωνία έκαναν διακοπές στην πόλη Μαρμαρίδα της Τουρκίας. Ύστερα από την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, ο Marcin τσακώθηκε με το προσωπικό του ξενοδοχείου όπου διέμεναν επειδή ενοχλούσε τους άλλους πελάτες. Στη συνέχεια, αποσύρθηκε στο δωμάτιό του για να κοιμηθεί κι άφησε μόνη τη σύζυγό του, η οποία ξεγυμνώθηκε στην πισίνα του ξενοδοχείου σοκάροντας τους παρευρισκόμενους.

Τότε, το προσωπικό του ξεχνοδοχείου μην μπορώντας να την πείσει να βάλει τα ρούχα της, ξύπνησε τον σύζυγό της με την ελπίδα ότι θα την βάλει στο σωστό «δρόμο». Ωστόσο, ο Marcin, ο οποίος ήταν ακόμα μεθυσμένος, ξύπνησε θυμωμένος και τραυμάτισε επτά άτομα, μεταξύ αυτών ήταν και δύο αστυνομικοί.

Μετά το περιστατικό, το ζευγάρι συνελήφθη και ομολόγησε ότι είχε πιει κοκτέιλ στο μπαρ, δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου. Την ώρα που μετέφεραν την γυμνή σύζυγό του στο αστυνομικό τμήμα, ο Marci εξαγριώθηκε και οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να ρίξουν δακρυγόνα για να τον συγκρατήσουν.

Επιπλέον, η Jolanta φέρεται να ούρησε όσο βρισκόταν στο κρατητήριο του τμήματος, ενώ ο σύζυγός της επέμενε ότι τους είχαν ρίξει ναρκωτικά στα ποτά τους.

Το δικαστήριο τους έκρινε ένοχους και τους καταδίκασε σε απέλαση, απαγορεύοντας τους την είσοδο στην Τουρκία για πέντε χρόνια.

ζευγάριγυναίκαπισίνααπέλασηΤουρκίαHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα