Τόσκας: Κάποιος κακοήθης ξυλοκόπησε τον διοικητή της Τροχαίας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για τον άγριο ξυλοδαρμό του διοικητή της Τροχαίας Αθηνών μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Πρακτορείο FM, ο κ. Τόσκας χαρακτήρισε τον δράστη της επίθεσης ως κακοήθη, που αποσπάστηκε από την πορεία.

Ερωτηθείς σχετικά με την ανασφάλεια που υπάρχει στους πολίτες, όπως επικαλείται η ΝΔ

με αφορμή και την επίθεση στον αξιωματικό της τροχαίας, ο αναπληρωτής ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Απόλυτα υποκριτική η στάση της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, αφού επί δεκαετίες δεν έκαναν απολύτως τίποτα. Σκούπιζαν το πρόβλημα κάτω από το χαλί που λέγεται Εξάρχεια ή άλλες περιοχές με προβλήματα σε όλη την Ελλάδα και τώρα πιάνονται από μεμονωμένα περιστατικά. Τα κάνουν σημαία και προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Ο κόσμος ξέρει ποιος για πρώτη φορά και ποια κυβέρνηση κάνει επιχειρήσεις εναντίον του κοινού εγκλήματος των ναρκωτικών στα Εξάρχεια, ξέρει σε άλλες δύσκολες περιοχές πώς ενεργούμε. Δεν κάνουμε θαύματα. Δεν έχουμε λύσει όλα τα προβλήματα, αλλά προσπαθούμε|». Συμπλήρωσε δε πως, «οι κυβερνήσεις Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ, οι οποίες βγαίνουν τώρα και προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις με προπαγάνδα χειρίστου είδους και συνήθως αναποτελεσματικά προσπαθούν να αναδείξουν δυσάρεστα περιστατικά.

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός, ένας ευγενέστατος άνθρωπος χτυπήθηκε από κάποιον κακοήθη που αποσπάστηκε από μια πορεία. Προσπαθούμε να τον βρούμε. Απαράδεκτη κατάσταση, αλλά από την άλλη μεριά η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ κάνουν μια κακού είδους προπαγάνδα και αναδεικνύουν επιμέρους ζητήματα προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις».

Τόσκαςδιοικητής ΤροχαίαςξυλοδαρμόςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα