Το συγκινητικό γράμμα 6χρονου προς τον Ομπάμα: Μπορείτε να φέρετε τον Ομράν σπίτι μου; (Photos -Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Περίπου πριν από ένα μήνα η φωτογραφία του 5χρονου Ομράν ο οποίος κάθεται σοκαρισμένος και καλυμμένος στα αίματα μέσα από το ασθενοφόρο στη Συρία μετά από βομβαρδισμό του Χαλέπι συντάραξε τη διεθνή κοινότητα και αποτέλεσε ακόμα ένα σύμβολο για την φρίκη του πολέμου που σπαράσσει τη Συρία.

Η φωτογραφία αυτή ήταν αφορμή για τον 6χρονο Αλεξ από τη Νέα Υόρκη να γράψει μια επιστολή στον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαρακ Ομπαμα,

ζητώντας του να του επιτρέψει να πάρει σπίτι του τον μικρό Ομράν. Συγκεκριμένα, ο μικρός Αλεξ ζήτησε από τον Ομπάμα να του φέρει στο σπίτι τον Ομράν «Σας παρακαλώ, μπορείτε να πατε και να τον φέρετε [σπίτι μου]; Θα σας περιμένουμε με σημαίες, λουλούδια και μπαλόνια. Θα του δώσουμε μια οικογένεια και θα είναι ο αδερφός μας» γράφει ο Άλεξ στην συγκινητική επιστολή που έστειλε στον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Την επιστολή αυτή ανέγνωσε ο Μπαρακ Ομπάμα στην Σύνοδο των Ηγετών για τους πρόσφυγες, η οποία διεξάγεται στα πλαίσια της έναρξης των εργασιών του ΟΗΕ, με τον Λευκό Οίκο να δημοσιοποιεί το βίντεο από την ομιλία πριν από λίγες μέρες.

Μπαράκ Ομπάμα6χρονοςεπιστολήπροσφυγικόΣυρίαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα