Το πιο βαρετό διαφημιστικό βίντεο που όμως κάνει θραύση στο διαδίκτυο – Αναρωτιέστε γιατί; (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Είναι ίσως ότι πιο βαρετό σε διαφημιστικό βίντεο μπορεί να δει κάποιος. Και όμως από τη στιγμή που ανέβηκε στο ίντερνετ «τα σπάει» με χιλιάδες ανθρώπους να το έχουν δει.

Η βιομηχανία πετρελαιοειδών EPCM, θέλησε να διαφημίσει τα προϊόντα της και να μπει δυναμικά στο χώρο της αγοράς. Η διαφήμιση όμως που αποφάσισε να παίξει είναι όπως θα δείτε και εσείς από τις πιο βαρετές που θα μπορούσε να δει άνθρωπος. Και όμως την έχουν δει εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι στο διαδίκτυο και τείνει να γίνει μια επιτυχημένη, βαρετή, διαφήμιση.

Ο λόγος είναι ένας. Η παρουσιάστρια.

Δεν είναι μόνο ότι μιλάει απλά και κατανοητά και όλοι την καταλαβαίνουν, δεν είναι ότι γνωρίζει το αντικείμενο και το λανσάρει όπως πρέπει. Είναι και κάτι άλλο. Η μπλούζα που φοράει…

Η στενή μπλούζα της πιέζει το κορμί της και διαγράφονται κάτω από αυτήν, τα στήθη της, ενώ η λεπτή της μέση ολοκληρώνει το σκηνικό, σε συνδυασμό με το χαμογελαστό και γλυκό της πρόσωπο. Ονομάζεται Τζουλιάνα Μόργκαν και οι υπεύθυνοι της εταιρίας την ευγνωμονούν που μετέτρεψε μια βαρετή διαφήμιση σε viral του διαδικτύου. Βέβαια υπήρχαν και διάφοροι κακεντρεχείς οι οποίοι αναίσχυντα σχολίαζαν στο διαδίκτυο, κάτω από το βίντεο, το στήθος της κοπέλας, το πόσο μεγάλο είναι, σχολίαζαν τη στενή της μπλούζα και οτιδήποτε μπορεί να σκεφτεί κάποιος. Το θετικό είναι πως οι περισσότεροι μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για τον επαγγελματισμό της.

Η βιομηχανία μάλιστα που είδε να εκτοξεύεται η δημοτικότητα της έκανε ανάρτηση και έγραψε: «Η ταλαντούχα παρουσιάστρια με την τέλεια άρθρωση που διαφημίζει το προϊόν μας, είναι η Τζουλιάνα Μόργκαν και την ευχαριστούμε για αυτό.»

διαφήμισηδιαφημιστικόπαρουσιάστριαστήθοςγυναίκακαμπύλεςίντερνετHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα