Το Ισραήλ βομβάρδισε το μοναδικό ψυχιατρικό νοσοκομείο στη Γάζα, καταγγέλλουν οι Παλαιστίνιοι

Συνεχίζεται η αιματοχυσία στη Γάζα, με τους Παλαιστίνιους να καταγγέλλουν ότι τα ισραηλινά πολεμικά αεροπλάνα βομβάρδισαν μεταξύ άλλων και το μοναδικό ψυχιατρικό νοσοκομείο στη Γάζα, όπως μεταδίδουν αραβικά και τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης.

Επιπλέον, σύμφωνα με την παλαιστινιακή πλευρά, τρεις δημοσιογράφοι τραυματίστηκαν, μετά από ισραηλινό χτύπημα στον Πύργο Άλ-Γκάφρι που φιλοξενεί και δημοσιογραφικά γραφεία.
Τα χτυπήματα προκάλεσαν σοβαρές ζημιές σε δύο νοσοκομεία στη Γάζα, σύμφωνα με το Γραφείο τύπου της κυβέρνησης.

«Τα ισραηλινά

πυρά είχαν στόχο το μοναδικό ψυχιατρικό νοσοκομείο και ένα νοσοκομείο που ειδικεύεται στην οφθαλμολογία», ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης, Salama Marouf στο Anadolu.
Ο ίδιος τόνισε επίσης ότι ο στόχος πίσω από αυτά τα πλήγματα είχαν όλα τα αποθέματα νερού και ηλιακής ενέργειας.

Israeli fighter jets target the only psychiatric hospital in the Gaza Strip.#CeaseFireNow #ceasefireInGazaNOW pic.twitter.com/qcLpytmsTQ

— Quds News Network (@QudsNen) November 6, 2023

Ο ίδιος τόνισε επίσης ότι ο στόχος πίσω από αυτά τα πλήγματα είχαν όλα τα αποθέματα νερού και ηλιακής ενέργειας.

Από τις 7 Οκτωβρίου μέχρι σήμερα πάνω 10.000 Παλαιστίνιοι έχουν χάσει τη ζωή τους , σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε το υπουργείο Υγείας της Γάζας αναφέρουν διεθνή Μέσα Ενημέρωσης.

Το μπαράζ των ισραηλινών βομβαρδισμών χθες τη νύχτα άφησε πίσω του θάνατο και φρίκη, με τις παλαιστινιακές αρχές να αναφέρουν ότι σκοτώθηκαν πάνω από 200 άτομα κατά μήκος της Λωρίδας, ενώ υπολογίζεται ότι πολλοί είναι ακόμη θαμμένοι κάτω από τα ερείπια.

Από την πλευρά του ο ισραηλινός στρατός δήλωσε το πρωί ότι έπληξε 450 στόχους, που συνδέει με τη Χαμάς, χθες το βράδυ Κυριακή 5/11.

#UPDATE: Israeli warplanes shelled with several missiles media offices in the Al-Ghafri Tower in #Gaza City.#GazaGenocide #GazaUnderAttack #PalestinianGenocide #GazaUnderAttack pic.twitter.com/Nt1eupKlSu

— Wafa News Agency – English (@WAFANewsEnglish) November 6, 2023

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Ανακαλούνται 13 τόνοι… κοτομπουκιών γιατί βρέθηκαν μεταλλικά κομμάτια

Νετανιάχου: «Η σύγκρουση αυτή είναι μεταξύ πολιτισμού και βαρβαρότητας»

Ακτιβιστές έσπασαν την κορνίζα πίνακα του Βελάθκεθ στην Πινακοθήκη του Λονδίνου (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ισραήλ, Γάζα, Παλαιστίνιοι,israil, gaza, palaistinioi