Το ΑΠΘ βράβευσε Πετρούνια, Μάντη και Καγιούλη

ΑΘΛΗΤΙΚA

Τους Ολυμπιονίκες του Ρίο, Λευτέρη Πετρούνια, Παναγιώτη Μαντή και Παύλο Καγιούλη, τίμησε σήμερα το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στην τελετή έναρξης του 2ου Διεθνές Συνεδρίου Αθλητικών Επιστημών “Φυσική Αγωγή & Αθλητισμός”.

Παρών εκ μέρους της χρυσής Ολυμπιονίκης στην σκοποβολή, Άννας Κορακάκη ήταν ο πατέρας της και προπονητής, Τάσος Κορακάκης.

Το

ΑΠΘ τίμησε ακόμα για την προσφορά τους τον προπονητή των Μαντή και Καγιούλη, Γεράσιμο Ωρολογά, τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιο Συναδινό, τον πρόεδρο της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, Θανάση Βασιλειάδη καθώς και την καθηγήτρια Κωσταρίδου-Ευκλείδη Αναστασία.

Όπως ήταν αναμενόμενο φοιτητές και φοιτήτριες περικύκλωσαν λίγο πριν την εκδήλωση των «Άρχοντα των Κρίκων», Λευτέρη Πετρούνια, με τον Έλληνα Ολυμπιονίκη να μην αρνείται σε κανέναν και να βγαίνει φωτογραφία με όλους.

Το 2ο Διεθνές Συνέδριο Αθλητικών Επιστημών “Φυσική Αγωγή & Αθλητισμός” θα διεξαχθεί στις 25 - 27 Νοεμβρίου 2016 στη Θεσσαλονίκη αποτελεί σημείο αναφοράς για την επιστημονική και αθλητική κοινότητα, καθώς σε αυτό θα παρουσιαστούν τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα σε τομείς όπως προπονητική, αθλητιατρική, βιοχημεία της άσκησης, βιοκινητική, αθλητική ψυχολογία, ιστορία της φυσικής αγωγής, αθλητική επιχειρηματικότητα, εργοφυσιολογία, ειδική αγωγή, κινητική συμπεριφορά, άσκηση σε ασθενείς με χρόνιες παθήσεις, αθλητική τραυματιολογία, αθλητική διατροφή, διδακτική και μεθοδολογία της φυσικής αγωγής κ.α..

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου περιλαμβάνει συμπόσια, στρογγυλές τράπεζες, διαλέξεις και παρουσιάσεις, ενώ θα παρουσιαστούν καινοτόμες έρευνες και μελέτες για θέματα όπως το ντόπινγκ, η αθλητική παιδεία, η προετοιμασία των ομάδων, η απορρόφηση του αθλητικού επιστημονικού έμψυχου δυναμικού στην Ελλάδα της κρίσης κλπ.

ΑΠΘΠετρούνιαςΜαντήςΚαγιούληςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα