Το άλλο πρόσωπο της Χίλαρι «δείχνει» νέο βιβλίο - Βρισιές, χτυπήματα και πολλά νεύρα…

ΚΟΣΜΟΣ

Την… άλλη πλευρά της Χίλαρι Κλίντον έρχεται να βγάλει στο φως το βιβλίο του Γκάρι Μπάιρν, «Κρίση Χαρακτήρα».

Σύμφωνα με τον συγγραφέα του βιβλίου, που είναι Αμερικανός πράκτορας και ήταν επί οκτώ χρόνια στην υπηρεσία του Μπιλ Κλίντον, η υποψήφια για την προεδρία της ΗΠΑ δεν… φημίζεται για την ψυχραιμία της, καθώς δεν έχει διστάσει στο παρελθόν να χτυπήσει στο κεφάλι πράκτορα -σε σημείο… αιμορραγίας- με μία Βίβλο!

Όπως γράφει χαρακτηριστικά,

«η τότε Πρώτη Κυρία είχε διαφορετικές αντιδράσεις. Κάποτε είχε πετάξει μία Βίβλο, χτυπώντας έναν πράκτορα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, Το κεφάλι του άρχισε να αιμορραγεί… Ο ίδιος μου είπε την ιστορία».

Ο Μπάιρν, τρία από τα χρόνια της θητείας του στον Λευκό Οίκο, τα πέρασε έξω από το Οβάλ γραφείο, όταν και ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον είχε… στενές σχέσεις με την Μόνικα Λεβίνσκι.

Ο συγγραφέας αποκαλύπτει πως δεν ήταν μόνο η συμπεριφορά της κακή, αλλά και τα όσα έλεγε.

«Άει γαμ... και άει στο δια...», είχε πει σε έναν πράκτορα, μια φορά.

Εκπρόσωπος της Χίλαρι Κλίντον, χωρίς να κατονομαστεί, αρκέστηκε να χαρακτηρίσει το βιβλίο «σκουπίδια».

Αξίζει να αναφερθεί πως πέρσι τον Οκτώβριο, ο Ρότζερ Στόουν στο βιβλίο του «The Clintons War on Women» είχε αποκαλύψει πως η Χίλαρι Κλίντον… έδερνε τον Μπιλ Κλίντον…

Το μόνο που μένει να φανεί είναι αν πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο για την προώθηση του βιβλίου ή πρόκειται όντως για «ψήγματα» του χαρακτήρα της πιθανής πρώτης γυναίκας Προέδρου των ΗΠΑ…

Χίλαρι ΚλίντονΒΙΒΛΙΟχαρακτήραςΗΠΑHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα