Το "El Clasico" και τρία ακόμη ευρωπαϊκά ντέρμπι αποκλειστικά στον OTE TV

Advertorial

Πανδαισία ποδοσφαιρικού θεάματος περιμένει τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV αυτό το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT, με 4 σπουδαία ντέρμπι από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ, Σάλκε- Μπάγερν Μονάχου και Γιουβέντους-Μίλαν.

Από τις 17.00 έως τις 00.00, ο OTE TV

θα προσφέρει σούπερ κάλυψη, με δημοσιογραφικές αποστολές σε Μαδρίτη, Μάντσεστερ, Γκελζενκίρχεν και Τορίνο, ζωντανές μεταδόσεις σε υψηλή ευκρίνεια και την εκπομπή «Στο Ρυθμό των Ντέρμπι» με τους Στέφανο Αβραμίδη και Βασίλη Σαμπράκο. Στο μπάσκετ, η ΑΕΚ φιλοξενεί την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου την Γαλατασαράι για την 7η αγωνιστική των ομίλων στο Eurocup.

Στα κινηματογραφικά, ξεχωρίζουν στο OTE CINEMA 4HD η πρεμιέρα του πολυσυζητημένου Mr. Robot με τον Ράμι Μάλεκ ως εκδικητή χάκερ, και του 2ου κύκλου Fargo με τους Κίρστεν Ντανστ, Πάτρικ Ουίλσον, Τεντ Ντάνσον, Τζέσι Πλέμονς και Τζιν Σμαρτ, με νέα απολαυστική ιστορία εγκλήματος, στο OTE CINEMA 1HD η πρώτη τηλεοπτική προβολή του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα Χειμερία Νάρκη του σπουδαίου Τούρκου σκηνοθέτη Νουρί Μπίλγκε Τσεϊλάν, αλλά και η προβολή του εξαιρετικού ντοκιμαντέρ του 1978 The Last Waltz του Μάρτιν Σκορτσέζε για την τελευταία εμφάνιση του ροκ συγκροτήματος The Band, στο OTE CINEMA 4HD.

OTE TVΡεάλΜπαρτσελόναEl ClasicoHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα