Τίτλοι τέλους για Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ; Έβγαλε τη βέρα

ΚΟΣΜΟΣ

Η Κιμ Καρντάσιαν αναγκάστηκε σήμερα να διαψεύσει δημοσίευμα της Sun που θέλει το ζευγάρι να παίρνει διαζύγιο, αναφέροντας μάλιστα δύο περιστατικά που συνέβησαν μέσα στα Χριστούγεννα: Ο σταρ της ραπ

δεν πήγε στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της οικογένειας Καρντάσιαν και η χυμώδης Κιμ εμφανίστηκε σε αυτό, χωρίς να φοράει τη βέρα της. Μάλιστα, το ρεπορτάζ ανέφερε ότι αντί για το πάρτι, ο Κάνιε προτίμησε να πάει σινεμά με τους φίλους του.

Όπως διευκρίνισε η οικογένεια Καρντάσιαν όμως, το πιο πολυφωτογραφημένο ζευγάρι της σόουμπιζ όχι μόνο δεν παίρνει διαζύγιο, αλλά ο Κάνιε πήγε και στο πάρτι.

Και κάπου εδώ, αρχίζει να περιπλέκεται η κατάσταση. Ο ράπερ, όντως εμφανίστηκε αργά στο οικογενειακό πάρτι, αλλά δεν θέλησε να βγει ούτε μία φωτογραφία με τη γυναίκα του. Η οποία, όντως δε φορούσε τη βέρα της.

Γεγονός είναι ότι οι δυο τους πέρασαν μία πολύ δύσκολη χρονιά: Η Κιμ έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας στο Παρίσι, ενώ δύο μήνες μετά ο Κάνιε χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, αφού υπέστη νευρικό κλονισμό.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο τραγουδιστής παρακολουθείται από ψυχολόγο έκτοτε, ενώ μαζί με την Κιμ βλέπουν παράλληλα και σύμβουλο γάμου.

Η εφημερίδα Sun επιμένει ότι ο γάμος τους έχει τελειώσει, υποστηρίζοντας πως οι σκόρπιες κοινές εμφανίσεις τους γίνονται μόνο για το καλό των δύο παιδιών τους και πως σύντομα θα ανακοινώσουν το διαζύγιο τους.

Παρόλα αυτά, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί σήμερα στο αυτοκίνητο του Κάνιε, αλλά φαινόντουσαν εξαιρετικά άκεφοι.

διαζύγιοΚιμ ΚαρντάσιανΚάνιε Γουέστχριστουγεννιάτικο πάρτιHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα