Την πλήρη αντίθεσή του στον ΕΦΚΑ εκφράζει το ΠΑΜΕ- Καλεί σε κοινή δράση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η δημιουργία του ΕΦΚΑ ήρθε για να ανατρέψει παραπέρα τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα και όχι για να λύσει τεχνικά και πρακτικά ζητήματα, υποστηρίζει το ΠΑΜΕ.

Στην ανακοίνωση του το ΠΑΜΕ με αφορμή τη συνέντευξη τύπου της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου για την έναρξη του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης τονίζει ότι μέσα από αυτόν η κυβέρνηση "διαφημίζει"

τα νέα βάρβαρα μέτρα, σημειώνοντας οτι «με το νέο ασφαλιστικό νόμο μπαίνουν σε πλήρη εφαρμογή όλες οι διατάξεις και οι ρυθμίσεις που πετσοκόβουν τις συντάξεις , αυξάνουν τα όρια ηλικίας, εκμηδενίζουν το ΕΚΑΣ και διαλύουν κοινωνικές παροχές».

Όπως υποστηρίζει το ΠΑΜΕ «ο εξαρχής ελλειμματικός προυπολογισμός του ΕΦΚΑ όπως και μια ενδεχόμενη απόκλιση από τα έσοδα που προβλέπονται για να καλύψουν το ήδη μεγάλο έλλειμμα θα αποτελέσουν τα θεμέλια των επόμενων αντιασφαλιστικών ανατροπών».

Τέλος, καλεί τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους συλλόγους των αυτοαπασχολούμενων, των αγροτών, των συνταξιούχων, τους εργαζόμενους σε κάθε κλάδο να οργανώσουν την κοινή αγωνιστική δράση για να εμποδιστούν οι νέες "επώδυνες" ανατροπές και να διεκδικηθεί η αναπλήρωση των απωλειών.

ΠΑΜΕΑχτσιόγλουΕΦΚΑHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα