ΤΙΜΕ: Οι 10 καλύτερες φωτογραφίες του 2016

MEDIA

Το περιοδικό ΤΙΜΕ βράβευσε τις δέκα καλύτερες φωτογραφίες για το 2016, με τις απεικονίσεις τους να καλύπτουν πληθώρα θεμάτων. Πρωταγωνιστικό ρόλο στις φωτογραφίες, όπως και σε όλη τη χρονιά εν γένει, κατέχει το προσφυγικό. Ανάμεσα στους βραβευθέντες βρίσκεται και ο Άρης Μεσσίνης, με τη φωτογραφία του «Μια διάσωση στη θάλασσα».

Jonathan Bachman—Reuters H Ieshia Evans αντιμέτωπη με τις αστυνομικές δυνάμεις ενώ διαδηλώνει

κατά της δολοφονίας του Alton Sterling κοντά στο αστυνομικό τμήμα του Baton Rouge.​

Karam Al-Masri—Agence France-Presse/Getty Images Το δράμα ενός μικρού αγοριού δίπλα στο πτώμα ενός συγγενή του ο οποίος πέθανε κατά τη διάρκεια αεροπορικής επιδρομής στο Χαλέπι.

Daniel Berehulak—The New York Times/Redux Η εξάχρονη Jimji κλαίει δίπλα στο πτώμα του νεκρού 25χρονου πατέρα της στη Μανίλα των Φιλιππίνων

Aris Messinis—Agence France-Presse/Getty Images Οι πρόσφυγες περιμένουν να διασωθούν από μέλη της ΜΚΟ Air Force One στη Μεσόγειο, περίπου 15 ναυτικά μίλια έξω από τη Λιβύη.

James Nachtwey for TIME Πρόσφυγες που φοράνε αδιάβροχα περιμένουν το συσσίτιο σε έναν καταυλισμό προσφύγων στην Ελλάδα, κοντά στα σύνορα με την ΠΓΔΜ.

Evan Vucci—AP Ο Ρεπουμπλικάνος εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ απευθύνεται στο ακροατήριο του σε ομιλία στη Βόρεια Καρολίνα

Scott Kelly—NASA Μια τεράστια χιονοθύελλα καλύπτει την Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ, ορατή από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Πέραν των 7 απεικονιζόμενων φωτογραφιών, βραβεύτηκε επίσης μια φωτογραφία του Usain Bolt από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μια φωτογραφία από την Τουρκία τον καιρό της προσπάθειας πραξικοπήματος καθώς και μια φωτογραφία με το Air Force One να πετάει πάνω από τις γειτονιές της Αβάνας στην Κούβα.

Άρης ΜεσσίνηςΠεριοδικό ΤΙΜΕHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα