Τηλεθέαση Σαββατοκύριακου: Στην κορυφή των προτιμήσεων οι «Φόνοι στο καμπαναριό» και «Η γη της ελιάς»

Η κωμωδία «Φόνοι στο καμπαναριό» κατάφερε την καλύτερη τηλεθέαση του Σαββάτου και από το σύνολο των επιλογών εκείνη κατάφερε να συγκεντρώσει τους περισσότερους τηλεθεατές από κάθε άλλο πρόγραμμα της ημέρας. Αντίστοιχα την πρώτη θέση κατέλαβε «Η γη της ελιάς»

Δεύτερη επιλογή με σχεδόν ίδια τηλεθέαση ήταν το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος και τρίτη το έτερο ομοειδές πρόγραμμα «Ο τροχός της τύχης», ένδειξη της τάσης των τηλεθεατών στα απογευματινά τηλεπαιχνίδια και τις διαφοροποίησης της για τις επιλογές στις βραδινές προτάσεις των καναλιών. 

Συνεχίζει τις διπλές

εμφανίσεις με διαφορετικές εκπομπές ο Άκης Πετρετζίκης επιβεβαιώνοντας το τηλεοπτικό «γκελ» που έχει ο ίδιος και οι προτάσεις του.

Από την ζώνη υψηλής τηλεθέασης του Σαββάτου τα περισσότερα βλέμματα συγκέντρωσε η ηθογραφική κωμωδία «Η βίλα των οργίων» του Γεράσιμου Σταύρου, από το ομώνυμο θεατρικό του, σε σκηνοθεσία Ντίνου Δημόπουλου. Το θεατρικό είχε ανεβάσει το ζεύγος Αναλυτή – Ρηγόπουλου με μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα, το καλοκαίρι του 1963.

Τρία δελτία ειδήσεων πέρασαν στην δεκάδα με τα καλύτερα του Σαββάτου ελλείψει άλλων ισχυρότερων πόλων έλξης τηλεθεατών.

Την Κυριακή η «Γη της ελιάς» διατηρήθηκε στην κορυφαία θέση τηλεπροτιμήσενων, με βάση τη μέτρηση της Nielsen, και παρά το γεγονός ότι απέναντι της είχε εκτάκτως επεισόδιο της σειράς «Σασμός». 

Το «Ναυάγιο» αποτέλεσε την τρίτη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού την Κυριακή, ενώ στις «ορεινές» θέσεις προτιμήσεων πλασαρίστηκαν και πάλι τα τηλεπαιχνίδια «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και «Ο τροχός της τύχης». Και την έβδομη ημέρα της προηγούμενης εβδομάδας η ειδησεογραφία όπως την κατέγραψαν τα κανάλια ώθησε τέσσερα δελτία ειδήσεων- το ένα για τα αθλητικά- στο Top 10.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τηλεθέαση Σαββατοκύριακου, Φόνοι,tiletheasi savvatokyriakou, fonoi