«Τηλεοπτικοί αστέρες» οι παίκτες του Survivor: Τα σχέδια του ΣΚΑΪ για την επόμενη ημέρα

MEDIA

Από ότι φαίνεται έχουν βαλθεί να κάνουν τους συμμετέχοντες τηλεοπτικούς αστέρες. Αυτό διεφάνει από τα όσα είπε η διευθύντρια του ΣΚΑΪ Άλκηστις Μαραγκουδάκη σε τηλεοπτική εκπομπή του σταθμού

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, οι περισσότεροι παίκτες του παιχνιδιού έχουν δεχθεί προτάσεις για παρουσίαση ή συμμετοχή σε εκπομπές και αυτό ικανοποιεί το κανάλι του Φαλήρου γιατί καταδεικνύει τη δημοτικότητα των παικτών του ριάλιτι επιβίωσης.

Σε ότι αφορά το ΣΚΑΪ, η

Μαραγκουδάκη είπε ότι ήδη έχει εγκριθεί μια εκπομπή που θα παρουσιάζει ο Στέλιος Χανταμπάκης αλλά προτίθενται να θα «μιλήσουν» με το νικητή του παιχνιδιού Γιώργο Αγγελόπουλο ενώ ήδη σκέφτονται να αξιοποιήσουνε τον Κοκκινάκη και τον Σπαλιάρα αλλά και ενδεχομένως και άλλους παίκτες.

Τέλος τόνισε πως το πρόγραμμα του καναλιού θα είναι προσαρμοσμένο στη λογική του Survivor, καθώς θα συνεχιστεί η εκπομπή «Survivor Panorama» της Ελεονώρας Μελέτη αλλά και η εκπομπή «Rodeo» του Βαγγέλη Περρή και της Αθηναΐδος Νέγκα που αξιοποιούσανε ιδιαιτέρως το τηλεοπτικό υλικό που παραγότανε στον Άγιο Δομίνικο.

survivorΣΚΑΪΑλκηστις ΜαραγκουδάκηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα