Τι υποστήριξε ο 41χρονος από το Κορωπί στον εισαγγελέα

ΕΛΛAΔΑ

«Δεν είχα πρόθεση να τον σκοτώσω, ήθελα μόνο να τον φοβίσω. Αυτός φταίει για όλα, έβαζε λόγια στην κόρη του για να μας χωρίσει».

Αυτό υποστήριξε ενώπιον του εισαγγελέα ο 41χρονος μηχανικός αυτοκινήτων από το Κορωπί, ένας από τους πρωταγωνιστές του δράματος που εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες με μια γυναίκα νεκρή, δυο τραυματίες, μια άλλη γυναίκα κατηγορουμένη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και τέσσερα παιδιά, ουσιαστικά ορφανά από γονείς.

Κατά τη μεταγωγή του στον Εισαγγελέα, ο 41χρονος φώναξε προς τους δημοσιογράφους

που τον περίμεναν: «Κρίμα, έφαγαν την καλύτερη κοπέλα», αναφερόμενος στη δολοφονία της πρώην συζύγου του, με την οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα φέρεται να είχε επανασυνδεθεί.

Όσο για το τι διαδραματίστηκε την Πέμπτη το μεσημέρι έξω από το σπίτι του πατέρα της 26χρονης νυν συντρόφου του και κατηγορουμένης για τη δολοφονία της 35χρονης αντίζηλου, ο μηχανικός αυτοκινήτων είπε: «Μόλις έφθασα έξω από το σπίτι του (σ.σ. του πατέρα της 26χρονης, άρχισα να φωνάζω "Που είσαι ρε;" Εκείνος βγήκε έξω, λέγοντας μου "Τι θες ρε μαλάκα;". Εγώ δεν βγήκα από το αυτοκίνητο. Άνοιξα την πόρτα και πυροβόλησα μια φορά στον αέρα και μετά εκείνον στα πόδια. Ήθελα μόνο να τον φοβίσω, όχι να τον σκοτώσω».

Ο 41χρονος στον οποίο ασκήθηκε δίωξη, ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του ενώπιον του ανακριτή.

ΚορωπίΕισαγγελέαςαπολογίαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα