Τι τρέχει με Τσακαλώτο - Χουλιαράκη

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τις τελευταίες ώρες γίνεται φασαρία και κυκλοφορούν σενάρια επί σεναρίων για κόντρες στο εσωτερικό της κυβέρνησης και για γραμμές αντιπαράθεσης, με αφορμή την "σιωπή" Τσακαλώτου, Χουλιαράκη μετά το Eurogroup.

Το Newpost έγραψε, μεταξύ άλλων: "Εντύπωση προκαλεί η σιγή ασυρμάτου που τηρεί ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Έχουν περάσει δύο εικοσιτετράωρα από το Eurogroup, κι ο επικεφαλής της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας δεν έχει κάνει καμία δήλωση. Την ίδια στιγμή το Μαξίμου πανηγυρίζει για τη συμφωνία...

...Μήπως

ο Τσακαλώτος δεν συμμετέχει στους πανηγυρισμούς γιατί είναι πολλά τα ανοιχτά θέματα μέχρι να οριστικοποιηθεί η Αξιολόγηση; Μήπως δυσαρεστήθηκε με το non paper που κυκλοφόρησε το Μαξίμου για το Eurogroup; Μήπως ο υπουργός Οικονομικών θεωρεί ότι η πολλή… επικοινωνία βλάπτει την ουσία της διαπραγμάτευσης;".

Με το θέμα ασχολήθηκε και η ΝΔ. Με πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να σημειώνουν: «Δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά το γεγονός, ότι οι αρμόδιοι υπουργοί Τσακαλώτος-Χουλιαράκης, είναι από την περασμένη Δευτέρα εξαφανισμένοι και δεν έχουν ενημερώσει για το αν και τι ακριβώς συζητήθηκε στο Eurogroup για την Ελλάδα».

Μετά τον όλο ντόρο, λοιπόν, που έχει προκύψει, καλό είναι να διαβάσετε αύριο Πέμπτη το Ποντίκι για να λυθούν αρκετές από τις απορίες σας...

ΤσακαλώτοςΧουλιαράκηςΝΔEurogroupHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα