Τι συμβαίνει με τον Ερντογάν - Γιατί απουσίασε από το γεύμα με τους ηγέτες

ΚΟΣΜΟΣ

Μεγάλα ερωτηματικά προκαλεί η απουσία του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από το επίσημο γεύμα που θα παρέθετε στους ηγέτες που συμμετέχουν στη Σύνοδο Κορυφής του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ).

Ο Ερντογάν όχι μόνο δεν παρέστη στο γεύμα -αντικαταστάθηκε από τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ-, αλλά ακύρωσε και όλες τις διμερείς συναντήσεις του με τους ηγέτες που συμμετέχουν στη Σύνοδο, προεξαρχούσης αυτής με τον Έλληνα Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, που ήταν προγραμματισμένη για τις 4 το απόγευμα.

Σύμφωνα

με τη δημόσια τηλεόραση, η ακύρωση όλων των συναντήσεων Ερντογάν ενδέχεται να οφείλεται σε κούραση ή και πρόβλημα υγείας που παρουσίασε ο Τούρκος πρόεδρος, ενώ η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ σημείωσε ότι υπάρχουν πολλά ερωτηματικά σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Ερντογάν.

Τόνισε, πάντως, ότι το καθημερινό πρόγραμμα του Τούρκου προέδρου είναι εξαντλητικό, γεγονός το οποίο ενδεχομένως να του προκαλεί και έντονη κούραση και άλλα προβλήματα.

ΕρντογάνΣύνοδος Κορυφής ΟΣΕΠσυναντήσειςαπουσίαακύρωσηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα