Τι κάνουν οι πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ; Ταξίδια σε όλο τον κόσμο και διαλέξεις – Στο Μιλάνο ο Ομπάμα

ΚΟΣΜΟΣ

Στην πόλη της μόδας, στο Μιλάνο βρίσκεται ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα. Το Μιλάνο έχει γεμίσει πράκτορες της ασφάλειας του Ομπάμα και κάθε γωνία της πόλης ελέγχεται αυστηρότατα, από την ιταλική αστυνομία.

Πρόκειται για το πρώτο ταξίδι του Ομπάμα, σε ξένη χώρα μετά το τέλος της θητείας του στο Λευκό Οίκο. Ο Ομπάμα έφτασε στο αεροδρόμιο Λινάτε της ιταλικής πόλης, λίγο μετά τη μία το μεσημέρι. Η συνοδεία ασφαλείας

του, αποτελείται από δεκατέσσερα οχήματα ενώ κανένας από τους πολίτες που συγκεντρώθηκαν για να τον δουν, σε κεντρικούς δρόμους του Μιλάνου, δεν μπόρεσαν να διακρίνουν τον Αμερικανό πρόεδρο, καθώς τα τζάμια όλων των αυτοκινήτων ήταν «φιμέ».

Ο Μπάρακ Ομπάμα θα επισκεφτεί τον καθεδρικό ναό της πόλης, αλλά και την εκκλησία Σάντα Μαρία Ντέλε Γκράτσιε, για να θαυμάσει την τοιχογραφία του «Μυστικού Δείπνου» του Λεονάρντο Ντα Βίντσι.

Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ θα μιλήσει σε διεθνές συνέδριο με θέμα την διατροφή. Για να παρακολουθήσουν την ομιλία του, οι 3.500 συμμετέχοντες έχουν πληρώσει μέχρι 850 ευρώ έκαστος. Ανάμεσά τους ο Ιταλός πρωθυπουργός Πάολο Τζεντιλόνι, ο επικεφαλής της ιταλικής κεντροαριστεράς Ματέο Ρέντσι, ο ηγέτης της Φόρτσα Ιτάλια Σίλβιο Μπερουσκόνι και πολλοί γνωστοί επιχειρηματίες.

Ομπάμαπρόεδρος ΗΠΑταξίδι ΟμπάμαΟμπάμα ΜιλάνοHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα