Τι απέγιναν οι πρώην τροϊκανοί; – Πήραν όλοι προαγωγή!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Φαίνεται πως οι «επιδόσεις» των προσώπων που συνιστούσαν την πρώτη τρόικα, κρίθηκαν εξόχως ικανοποιητικές από τους θεσμούς, καθώς όλοι πλέον έχουν πάρει προαγωγή και βρίσκονται σε νευραλγικές επιτελικές θέσεις.

Πρώτος και πιο «αγαπητός» στην Ελλάδα, ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Πόουλ Τόμσεν, ο οποίος μετά τις ομολογουμένως «ευεργετικές» παρεμβάσεις του στην ελληνική οικονομία, απεσύρθη από την τρόικα

το περασμένο καλοκαίρι για να αναλάβει αναπληρωτής διευθυντής του Ευρωπαϊκού Τμήματος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Ο Γερμανός εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ματτίας Μορς, στυγνός γραφειοκράτης, πλέον είναι σύμβουλος της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της Κομισιόν (DG ECFIN).

Ο επίσης Γερμανός εκπρόσωπος της ΕΚΤ, Κλάους Μαζούχ, ο οποίος είχε κρατήσει χαμηλό προφίλ, ο μοναδικός που δεν είχε αλλάξει στο σχήμα της τρόικας από την αρχή της κρίσης στην Ελλάδα, αποχωρεί και αυτός καθότι αναβαθμίζεται. Πλέον θα είναι υπεύθυνος για την παρακολούθηση όλων των χωρών που βρίσκονται ή βρέθηκαν σε πρόγραμμα.

Τους ευχόμαστε καλή τύχη στα νέα τους καθήκοντα και… μακριά από ‘μας…

τρόικαΕλλάδαΜαζούχΤόμσενΜορςπροαγωγή
Keywords
Τυχαία Θέματα