Θυελλώδεις σχέσεις αστέρων που έγραψαν ιστορία – Από την Τέιλορ και τον Μπάρτον στους «Bennifer» (Video/Photos)

Οι μεγάλες επιτυχίες του Χόλυγουντ έχουν έναν κοινό παρονομαστή: το happy end.

Και οι μεγάλοι έρωτες των αστέρων –είτε είναι από τη βιομηχανία του θεάματος, είτε από άλλους χώρους- γίνονται σημεία αναφοράς για τα media όταν έχουν ευτυχές τέλος. Αν και κάποιοι μεγάλοι έρωτες έμειναν στην ιστορία έστω κι αν δεν είχαν happy end.

Οι
«Bennifer»

Η πιο πρόσφατη ιστορία που απασχόλησε τα media ήταν ο γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ, ένας γάμος που έδωσε λάμψη στον ουρανό των διασημοτήτων και μάλιστα 18 χρόνια μετά τον χωρισμό τους.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και η σταρ της ποπ, ήταν ένα από τα πιο «χοτ» ζευγάρια στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Ένα ζευγάρι που αποκαλείτο «Bennifer», από την ένωση των μικρών ονομάτων των δύο αστέρων και έδειχνε πόσο ταιριαστοί έδειχναν από την πρώτη στιγμή. Οι αρραβώνες έγιναν το 2002, αλλά ο γάμος που ήταν να γίνει τον επόμενο χρόνο αναβλήθηκε «λόγω της μεγάλης προσοχής των media». Κι εκεί που όλοι περίμεναν να τους δουν ενωμένους και με τα… δεσμά του γάμου, το 2004 επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους!

Η Λόπεζ συνέχισε τη ζωή της με τον γάμο με τον Μαρκ Άντονι και απέκτησε δύο παιδιά, ενώ ο Άφλεκ παντρεύτηκε μιαν άλλη Τζένιφερ, την Τζένιφερ Γκάρνερ, και απέκτησαν τρία παιδιά. Μετά τους χωρισμούς τους, η Λόπεζ και ο Άφλεκ έβαλαν φωτιά στο ίντερνετ όταν εντοπίστηκαν και πάλι μαζί, το 2021. Είχαν περάσει 17 χρόνια από τότε που οι δρόμοι τους χώρισαν, αλλά αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο. Κι έτσι η J-Lo έγινε κυρία Τζένιφερ Λιν Άφλεκ, 18 χρόνια μετά τον χωρισμό.

Δεν είναι το μόνο ζευγάρι που απασχόλησε τα media με τον χωρισμό και την επανένωση.

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και Τζέσικα Μπίελ

Μετά από τις πολύ προβεβλημένες σχέσεις του με την Κάμερον Ντίαζ και την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ άρχισε να βγαίνει με την Τζέσικα Μπίελ. Την γνώρισε σε ένα πάρτι το 2007 και έκαναν κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Met Gala το 2009.

Όμως ύστερα από δύο χρόνια, τον Μάρτιο του 2011, χώρισαν και ανακοίνωσαν ότι παραμένουν φίλοι. Αλλά αυτή η φιλία είχε κάτι περισσότερο. Δεν άντεξαν να είναι «απλοί φίλοι» και μέχρι το τέλος του ίδιου χρόνου επανενώθηκαν και παντρεύτηκαν στην Ιταλία το 2012. Τώρα το ζευγάρι έχει δύο γιους, τον Σίλας και τον Φινέα.

Λιζ Τέιλορ και Ρίτσαρντ Μπάρτον

Η… επιστροφή των «Bennifer» καθαίρεσε από την κορυφή των πιο προβεβλημένων σχέσεων στον χώρο της showbiz ένα υπέρλαμπρο ζευγάρι του κινηματογράφου: την Λιζ Τέιλορ με τον Ρίτσαρντ Μπάρτον.

Παντρεύτηκαν το 1964, αφού είχαν γνωριστεί το 1962 στα γυρίσματα της περίφημης ταινίας «Κλεοπάτρα». Χώρισαν μετά από πολλά χρόνια και πολλές κοινές κινηματογραφικές επιτυχίες και το 1974 ξαναβρέθηκαν μαζί για να παντρευτούν και πάλι τον επόμενο χρόνο. Αλλά η πολυσυζητημένη επανένωση κράτησε ένα χρόνο, καθώς το 1975 ξαναχώρισαν.

Αυτή η σχέση δεν είχε happy end, αλλά ήταν από τα πιο «χοτ» θέματα στα χρόνια που η Λιζ Τέιλορ και ο Ρίτσαρντ Μπάρτον μεσουρανούσαν στη βιομηχανία του θεάματος.

Μάιλι Σάιρους και Λίαμ Χέμσγουορθ

Η Μάιλι και ο Λίαμ άρχισαν να βγαίνουν μαζί μετά την γνωριμία τους στα γυρίσματα του The Last Song, το 2009. Ένα χρόνο μετά περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί, όταν έγινε η επίσημη παρουσίαση της ταινίας. Ακολούθησαν πολλές φήμες για τον χωρισμό τους, αλλά το ζευγάρι ανακοίνωσε τους αρραβώνες το 2012. Το 2013 επιβεβαίωσαν ότι είχαν χωρίσει.

Το 2016 ξαναβρέθηκαν μαζί και τον Δεκέμβριο του 2018 παντρεύτηκαν, αλλά κι αυτή η σχέση κατέληξε στον χωρισμό, την επόμενη χρονιά.

Πινκ και Κάρεϊ Χαρτ

Η τραγουδίστρια Πινκ και ο οδηγός μότοκρος Κάρεϊ Χαρτ συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2001 και κατά καιρούς έκαναν κοινές εμφανίσεις, μέχρι τους αρραβώνες το 2005. Τον επόμενο χρόνο παντρεύτηκαν στην Κόστα Ρίκα.

Αλλά το 2008 η τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι χωρίζουν, κι αυτό της έδωσε έμπνευση για την μεγάλη επιτυχία της, το τραγούδι «So What», που αρχίζει με την φράση «νομίζω ότι έχασα τον άντρα μου/ δεν ξέρω που πήγε».

Λένε πάντως ότι οι δύο παρέμειναν φίλοι και… κάτι παραπάνω. Κι αυτό το «κάτι παραπάνω» το επιβεβαίωσαν δισ: Το2011 καλωσόρισαν την κόρη τους, Γουίλοου και το 2016 τον γιο τους Τζέιμσον.

Πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ

Πολυσυζητημένα ζευγάρια δεν υπάρχουν μόνο στον κόσμο της showbiz. Παράδειγμα ο γαλαζοαίματος πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ.

Η ερωτική ιστορία άρχισε στο πανεπιστήμιο St Andrews, στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Λέγεται πως τα μάτια του Γουίλιαμ δεν μπορούσαν να… ξεκολλήσουν από την Κέιτ, όταν έκανε μία εμφάνιση με στενό φόρεμα σε επίδειξη μόδας για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Έβγαιναν μαζί για χρόνια, αλλά το 2007 χώρισαν. Λίγους μήνες αφότου μαθεύτηκε ο χωρισμός, εθεάθησαν και πάλι μαζί και το ζευγάρι τελικά παντρεύτηκε τον Απρίλιο του 2011.

Διαβάστε επίσης:

Καύσωνας στην Ευρώπη: «Φλερτάρει» με 40αρια η Βρετανία – «Έσπασε» ρεκόρ θερμοκρασίας… 135 ετών στην Ιρλανδία

Πορτογαλία: Φρικτός θάνατος για ζευγάρι ηλικιωμένων – Προσπάθησαν να γλιτώσουν από τη φωτιά και έπεσαν σε γκρεμό

Συναγερμός στην Ευρώπη για το φυσικό αέριο – Τα μέτρα που θα ληφθούν

Keywords
Τυχαία Θέματα