Θεσσαλονίκη: Τον κάλεσαν ως τεχνικό και τον πυροβόλησαν στα γεννητικά όργανα

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (30/10), στην περιοχή του Δενδροπόταμου Θεσσαλονίκης, με έναν τραυματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια γυναίκα κάλεσε την άμεση δράση, χωρίς να δώσει τα στοιχεία της και ανέφερε ότι στις 23:45 το βράδυ άκουσε έναν άνδρα να καλεί σε βοήθεια, σε διαμέρισμα στην οδό Μάρκου Μπότσαρη. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, βρήκαν έναν 29χρονο άνδρα, τραυματισμένο στα γεννητικά όργανα, πιθανόν

από πυροβολισμό.

Το ΕΚΑΒ παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο διαμέρισμα και βρήκαν τρία πιστόλια, ποσότητα κάνναβης και φιξάκια ηρωίνης.

Η έρευνα της ΕΛΑΣ αποκάλυψε πως ο 29χρονος μετέβη στην συγκεκριμένη οικία ως τεχνικός υπολογιστών, προκειμένου να επισκευάσει μια ηλεκτρονική συσκευή του ατόμου που φέρεται να τον πυροβόλησε για προσωπικούς λόγους, καθώς ο φερόμενος δράστης θεωρούσε ότι το θύμα διατηρούσε σχέση με τη φίλη του.

Στο διαμέρισμα βρίσκονταν δύο άτομα τα οποία είχαν μεταβεί στο σημείο για να αγοράσουν ναρκωτικές ουσίες, καθώς και τέσσερις συγγενείς του δράστη. Τέλος, και τα επτά άτομα (τρεις άνδρες και τέσσερις γυναίκες) προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ναρκωτικών.

Διαβάστε επίσης:

ΕΥΔΑΠ: Πτώση πίεσης και πιθανές διακοπές νερού την Τετάρτη σε περιοχές του Δήμου Αθηναίων

Δάφνη: Νύχτα τρόμου για περιπτερά – Άδειασαν το ταμείο με την απειλή όπλου

Καιρός: Με ζέστη και βροχές φεύγει ο Οκτώβριος

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη,thessaloniki