Θεσσαλονίκη: Στα ύψη οι πωλήσεις των sex shop κατά τη διάρκεια της καραντίνας - «Πωλούνται τα πάντα».

ΕΛΛAΔΑ

 

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να περάσει κανείς την καραντίνα μέσα στο σπίτι. Οι Θεσσαλονικείς φαίνεται ότι επιλέγουν έναν… συγκεκριμένο: Σε δηλώσεις του ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας Eros Megastores, Ραμόν Ντόκας, κάνει λόγο για αύξηση των πωλήσεων κατά τη διάρκεια του δεύτερου Lockdown στη χώρα μας. ίδια η τάση και σε άλλα ανάλογα καταστήματα της πόλης.

«Οι νέοι άνθρωποι θα επιχειρήσουν να ασχοληθούν με το σεξουαλικό κομμάτι, είτε είναι μόνοι, είτε έχουν σύντροφο» αναφέρει στο Seleo ο Ραμόν Ντόκας τονίζοντας ότι και στην πρώτη καραντίνα οι πωλήσεις κυμάνθηκαν σε υψηλά επίπεδα.

Όσον αφορά το αν οι πελάτες τη δεδομένη στιγμή αγοράζουν τα …παραδοσιακά προϊόντα ή τα πιο extreme λέει ότι «φεύγουν τα πάντα»! Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχουν περιπτώσεις ασυγκράτητων πελατών στη Θεσσαλονίκη που καλούν το πρωί για να παραγγείλουν αυτά που έχουν βάλει στο «μάτι» και ζητούν την παράδοσή τους έως το απόγευμα. «Νόμιμοι, παράνομοι, μόνοι, όλοι θέλουν να περάσουν καλά».

«Ο Δεκέμβριος ήταν πάντοτε μήνας καλών πωλήσεων, λόγω της γιορτινής διάθεσης του κόσμου. Φέτος, εν μέσω πανδημίας και εγκλεισμού, ένα παραπάνω» σημειώνει ο Ραμόν Ντόκας λέγοντας «είμαστε από τις τυχερές επιχειρήσεις, το e-shop απέδωσε καρπούς».

Όσον αφορά το «προφίλ» όσων επέλεξαν να αγοράσουν σεξουαλικά βοηθήματα την περίοδο του υφιστάμενου Lockdown, αυτό δεν μπορεί να δημιουργηθεί καθώς οι αγορές γίνονται μέσω διαδικτύου οπότε δεν υπάρχει η διά ζώσης επικοινωνία των ενδιαφερόμενων με το προσωπικό των καταστημάτων.

 

 

sex shopπωλήσειςκαταστήματαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα