Θεσσαλονίκη: Πλημμύρισαν δρόμοι και καταστήματα από την νεροποντή – Απεγκλωβίστηκε μητέρα με το παιδί της από αυτοκίνητο

Σε ποτάμια μετέτρεψε η απογευματινή νεροποντή τους δρόμους της Θεσσαλονίκης, προκαλώντας πλημμύρες σε καταστήματα και προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων.

Συγκεκριμένα, χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τη μεταφορά μητέρας και του παιδιού της που είχαν εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητό τους λόγω των ορμητικών νερών της βροχής στην Λαγκαδά, ενώ χρειάστηκε και η μεταφορά μίας ηλικιωμένης γυναίκας που φοβήθηκε πως θα εγκλωβιστεί στο σπίτι της στην οδό Ταντάλου.

Η κατακλυσμιαία βροχή, που συνοδεύτηκε

και από χαλάζι,  έφερε πολλά προβλήματα τόσο στην κυκλοφορία, προκαλώντας κομφούζιο καθώς ξεκίνησε σε ώρα αιχμής, όσο και την εισροή νερού σε καταστήματα και σπίτια, με αποτέλεσμα να ζητηθεί η συνδρομή των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Οι δρόμοι έγιναν ποτάμια σε πολλά σημεία στο κέντρο της πόλης, με καταστήματα στην περιοχή του Λιμανιού και στη Λεωφόρο Νίκης να πλημμυρίζουν.

Λάσπες με την ορμή των νερών μπήκαν σε κατάστηματα εστίασης και ψιλικών, με τα φρεάτια στους δρόμους να είναι βουλωμένα και τα πεζοδρόμια να «βυθίζονται.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, έγιναν συνολικά 80 κλήσεις, ενώ πραγματοποιήθηκαν δέκα αντλήσεις υδάτων και δύο κοπές δέντρων.

Πρόβλημα προέκυψε και σε ένα λεωφορείο, για το οποίο ζητήθηκαν δυνάμεις, ωστόσο λύθηκε χωρίς τη συνδρομή των πυροσβεστών.

Διαβάστε επίσης:

Εργατικό δυστύχημα στην Ορεστιάδα: Εργάτης καταπλακώθηκε από μηχάνημα 7 τόνων – Δεν υπήρχε γερανός να το σηκώσει

Πυρκαγιά σε φορτηγό πλοίο στις δεξαμενές Βασιλειάδη – Άμεση επέμβαση από το πλήρωμα που την έσβησε

Στον… Θεό η τιμή του καφέ: Στα 3 ευρώ ο φρέντο με τις νέες ανατιμήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, Πλημμύρισαν, – Απεγκλωβίστηκε,thessaloniki, plimmyrisan, – apegklovistike