Θεσσαλονίκη: 16χρονος πήδηξε από μηχανή για να μην συλληφθεί

Κινηματογραφική σύλληψη 16χρονου στη Θεσσαλονίκη. Ο ανήλικος προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψή του πήδηξε από τη μηχανή που οδηγούσε.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, όλα έγιναν το απόγευμα της Παρασκευής σε περιοχή του Αγίου Προδρόμου, στη Χαλκιδική δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 16χρονος προσέκρουσε σε υπηρεσιακό όχημα της ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί

έκαναν αρχικά σήμα στον 16χρονο οδηγό της μηχανής να σταματήσει για έλεγχο, αλλά εκείνος εγκατέλειψε εν κινήσει τη μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε υπηρεσιακό όχημα και να προκληθούν φθορές.

Στη συνέχεια, ο 16χρονος επιχείρησε να ξεφύγει πεζός, ωστόσο τελικά ακινητοποιήθηκε, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με κάνναβη βάρους 673 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και δύο κινητά τηλέφωνα. Επίσης, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν τη δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 16χρονος, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Πηδώντας από τη μηχανή ο 16χρονος τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε προληπτικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Πολυγύρου, αλλά δεν χρειάστηκε να παραμείνει για νοσηλεία.

Διαβάστε επίσης:

Αλεξανδρούπολη: Σοβαρό εργατικό ατύχημα – Τον «χτύπησε» ρεύμα υψηλής τάσης

Δολοφονία Καραϊβάζ: Το λευκό βαν που χρησιμοποίησαν οι δράστες (Photo)

Πατήσια: Εξιτήριο πήρε ο 11χρονος που ξυλοκοπήθηκε σε σχολείο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, 16χρονος,thessaloniki, 16chronos